Вести:

субота, 18. јануар 2020.

Весна Пешић позвала на убиство Вучића: ''Само цев у главу'', ''Новости'' оптужиле и КМ новине

субота, 18. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

Бивша политичарка Весна Пешић прети убиством председнику Србије Александру Вучићу. Она је на свом твитер налогу оставила јасну поруку упућену другим твитерашима.

#Aleksandar #Vučić #Vesna #Pešić #KM #Novine #Kosovo #Metohija #Srbija
Весна Пешић

Бивша политичарка Весна Пешић прети убиством председнику Србије Александру Вучићу. Она је на свом твитер налогу оставила јасну поруку упућену другим твитерашима:
“Хајде бре да вас видим шта ћете када се прогласи доживотним председником. Док твитераши безбрижно твитеришу. О томе не мислите. Ено га Путин баш то ради. Ако Брнабићка да оставку да знате – спрема се доживотни Вучић. Е нема ту бојкота, само цев у главу..."

Хоће ли неко регаовати на отворене претње председнику Србије?



Ауторка је решила да објаву уклони са друштвене мреже Твитер, алије билопрекасно јер је принтскрин урађен малтене истог тренутка, пишу "Новости".

У низу који наводе као "претеће поруке" новинари режимског листа "Новости", који је свој углед срозао на петпарчке таблоиде подршком диктаторском режиму Александра Вучића, помињу и КМ новине кроз кратки пасус набијен лажима, клеветама, измишљотинама и увредама људској интелигенцији а не само нашем порталу чије је писање толико узвишеније од билтенског извештавања листа "Вечерњих новости", јер се држимо искључиво истине и здравих националних интереса, да не може да нас вређа. Ипак, имамо обавезу да реагујемо на лажи и покушај дискредитације чији је циљ да се истина о Србима са Косова и Метохије угуши а наш портал је једини медиј са КиМ који ј ван свих кругова контроле интересних група како власти тако и за Запада и било ког другог уопште. КМ новине су гласило српског народа и тако ће и остати или нас неће бити. Зато нећемо дозволити манипулације и режимске спинове медија, напротив, "Новости" су показале да за тим постоји јача потреба него што смо до сада мислили.

С обзиром да се ради о утркивању у поданости и, њиховом терминологијом речено "увлачењу у ду*е" председнику Вучићу, не само о кршењу новинарских кодекса већ и општих моралних начела и паду људских вредности новинара овог листа, писаћемо обимније ускоро и вероватније редовније.

Такође ћемо захтевати појашњење од редакције "Вечерњих новости" да објасни или поткрепи сваку написану лаж о порталу КМ новина а истовремено ћемо скретати пажњу на њихове лажи које су најчешће директно имале за циљ оправдање злочина шиптарских сепаратиста. Након таквог пиања "Новости" уследили су, у неколико наврата, брутални напади наоружаних шиптарских јединица на Србе на Косову и Метохији.

Зашто су "Вечерње новости" подржале нападе на свој, српски народ, који живи у тешком окружењу на Косову и Метохији? Зашто подржавају кршење Устава, издају Косова и Метохије, прогон и старадње српског народа?

Да ли је у питању новац или "само" политичка подобност која кроз привилегије које стичу лажљивим и про-сепаратистичким извештавањем и подршком отцепљење Косова и Метохије од Србије на ему Александар Вучић ради? Ово питање упућено овом, нажалост, сада таблоидном примерку патрљка од новинарства.

"Овакве претње представљају угрожавање сигурности председника државе, за шта би сигурно требало да се активирају надлежни органи и реагују адекватно, у складу са законом" кажу Новости, то свакако јесте истина али би исто тако надлежни органи морали да реагују и да спрече безакоње Председника државе (новинарима из "Новости скрећемо пажњу да се реч "Председник" пише великим словом када се односи на конкретну личност и користи се уместо имена), да спрече издају Косова и Метохије коју Александар Вучић чини али исто тако и његовог рада на довођење Србије у потчињени положај што су само нека од кривичних дела која продане новинарске душе у Србији безрезервно подржавају. КМ Новине им поручују - неће моћи!

Ускоро ће ваша највећа безакоња бити обелодањена као прилог за судске случајеве који ће против вас, и квази-новинара попут вас, бити покренути након пада дикаторског режима Александра Вучића и његовог кримогеног окружења.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бесрамна обмана ''Вечерњих новости'' о судбини отете српске земље на Косову и Метохији! - КМ Новине

Бесрамна обмана ''Вечерњих новости'' о судбини отете српске земље на Косову и Метохији! Под насловом "ГРАЧАНИЦИ ВРАТИЛИ ЗЕМЉИШТЕ: Спречили ликвидацију и постали власници имовине" Вечерње новости су објавиле једну од најбесрамнијих лажи о судбини отете српске имовине на Косову и Метохији! Цео текст од 23.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

''Новости'' брутално обмањују и застрашују јавност пишући о ''нападу'' Шиптара на север покрајине! - КМ Новине

"Вечерње новости" пишу о наводном нападу који на север Косова и Метохије припремају шиптарски терористи са циљем "заузимања" царинских прелаза Јариње и Брњак. Ова лажна вест сасвим сигурно за циљ има застрашивање Срба, с обзиром да нема никаквог реалног осонова.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

''Новости'' и ''Информер'' од продаваца са КиМ траже однос као са иностранством - КМ Новине

Киосци у Косовској Митровици од пре три дана мањкају за два дневна листа који спадају међу најчитаније, барем када су Новости у питању. Скоро да не постоји место где их можете купити а разлог изазива неверицу. Разговарали смо са једним продавцем новина који је, видно узнемирен самим помињањем овог проблема, објаснио због чега је то тако.








КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине