Вести:

недеља, 12. јануар 2020.

ЈАВНО ИЗВИЊЕЊЕ редакције КМ Новина др Дејану Милановићу

недеља, 12. јануар 2020. | КМ новине 0

Редакција КМ новина се јавно извињава др Дејану Милановићу из Грачанице због пропуста насталог у раду када је грешком објављена фотографија на којој се он налази.




У тексту под насловом "Иван Максимовић: Власт безочно опљачкала хуманитарну помоћ намењену Србима на КиМ" , објављеном на нашем порталу 11.01.2020. године, дошло је до ненамерног и грубог пропуста када је грешком објављена фотографија на којој се налази др Дејан Милановић из Грачанице.

Грешка је настала тако што један од актера наведеног текста носи сслично име а ради се о Дејану Миладиновићу, члану СНС-а и Привременог органа Скупштине Града Приштине, који је представник локалног одбора за Доњу Брњицу а не о доктору медицине Дејану Милановићу, некадашњем директору Дома здравља у Грачаници, чију је фотографију наша редакција објавила грешком.

Фотографија је убрзо уклоњена али редакција осећа моралну обавезу да се, због грешке настале у нашешем раду, јавно извини и то предочи својим читаоцима како не би дошло до забуне и на тај начин нехотично био повређен углед др Миладиновића, што никако није била намера.

Овим путем се јавно извињавамо и др Милановићу и нашим читаоцима због пропуста у раду.


Редакција КМ Новина



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине