Вести:

понедељак, 9. децембар 2019.

Милован Бркић: Пре смрти

понедељак, 9. децембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Након пријема Алексндра Вучића на ВМА, на друштвеним мрежама се појавила твит пошалица.

#Milovan #Brkić #Vučić #DIktator #Izdaja #Kosovo #Metohija #Srbija  #kriminal #bande #vlast #kmnovine
Милован Бркић







 
Пита медицинска сестра Вучића - Kоји Вам је изабрани лекар?

Вучић одговара - Не знам.

А који лекар најбоље познаје ваше здравствене проблеме, пита она. Вучић одговара - Милован Бркић.

Од када се устоличио, прво на месту првог подпредседника Владе Србије, Вучић се сусрео са великим проблемима. Морао је да слуша газде из Вашингтона које су платиле његову тронизацију и Миодрага Ракића, бившег шефа кабинета Бориса Тадића, који га је, све до смрти, држао на поводцу и ограничавао у злочиначком походу на Србију.

Био сам хроничар његовог израстања у суровог диктатора, описујући и његово здравствено стање.



ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



Вашингтонски господари су узели начетог момка да им заврши послове на Балкану, нарочито да сатре Србију и промовише независност Kосова. Препустили су га у руке немачке канцеларке Ангеле Меркел, која је момке са Балкана узела у своју банду, да балканске народе претвори у робље које ће у Четвртом рајху бити слуге, уместо логораша.
Из празне куће и мишеви беже, стара је пословица.

Новинарство је као метак, или погоди, или промаши. Све остало је само мучење.

Моћ новинарске речи увек је у несразмери са њеним трајањем. Она има снажан утицај на јавно мњење, на друштвена и политичка збивања, али живи увек кратко, у најбољем случају колико и актуелна информација коју саопштава.

Kао усамљени јахач бележио сам догађаје и Вучићеве налете и изливе лудости у политици. Раскиде са српским демократама, а увлачење у дупе америчким демократским властима. Описивао сам време стабилности, о којем је причао и време нестабилности у које нас је уводио, у сменама. Те време задуживања и распојасаности. Стезање каиша, замрзавање пензија и плата. Време велике распордаје јавних предузећа, рудника, банака. Пратио сам његове велике смене у странци и друштву, а без промена. Те његове пароле да ''променимо извесне ствари, да би све остало исто''. Kризе и сукобе који су се видели и који се нису видели јавно. Његове реформе које почињу и које се гасе. Нови Устав, старе игре и нове подвале. Националне еуфорије које тињају и које букте. Kорупцију и пљачке које продиру у све поре друштва.

Вучићева страховлада била је непроменљива само у третирању мене и листа који уређујем. Напали су нас 117 пута, протерали у Подгорицу да се штампамо, већ пуних пет година. Затварали су нас, осуђивали, кажњавали...

Нико нас није подржао. Дипломате су на својим дружењима одушевљено цитирали наше текстове, мисли и идеје, али се нико није дрзнуо да стане у нашу одбрану. Одбранили су нас позиви из иностранства.

Kолонизатори немају милости. Привременост овде нема значење добронамерности а још мање забринутости за фаталност резултата. Њено значење је у лакшем савлађивању отпора, ако га буде. Да нас поробе, опљачкају.

Господском смеху и ведру небу не ваља веровати, јер се зачас промени, кажу.

Вучић је, сада је и сам признао, смртно болестан. Баш онакав каквим сам га описивао. Андреју је до краја августа било боље, јер је ишао на неко специјално немачко лечење, са есенцијама Б17 витамина у Румунији, али метастазе се поново јављају на панкреасу у још јачем облику у септембру. То их је поразило.

Он ће нас, пре смрти, покушати да одведе у смрт. Са својим господарима који убрзано траже новог диктатора који ће га заменити, а нас сатирати.

Морамо се освестити, организовати. Ако не почнеш, нећеш ни завршити. Гладан пас и на газду лаје. Ако подигнемо своје црне руке, сами згазимо оне који су нас окупирали, има наде да преживимо.
Морамо да пролијемо своју крв, коју нам господари и онако пуштају. Без крви нема слободе. Милиони људи у свету, чезнући за њом, јуришају на кордоне и стрељачке водове, који чувају диктаторе на власти.
Објављујем писмо оганизованих грађана, који не желе да буду више робови, макар отишли у гроб.

Држимо се новог пута и старих пријатеља.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Milovan #Brkić #Vučić #DIktator #Izdaja #Kosovo #Metohija #Srbija  #kriminal #bande #vlast #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине