Вести:

понедељак, 9. децембар 2019.

НОВА ИЗДАЈА? Марко Ђурић у Тирани са Куртијевим људима

понедељак, 9. децембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Док Александар Вучић у својим медијима прави циркус, јуначи се и свађа са будућим премијером непостојеће "државе Косово", Аљбином Куртијем, у исто време режим у Београду, по свему судећи, поново уговара некаква дружења на јахти са албанским политичарима.

 #Марко #Ђурић #Издаја #Косово #Метохија #Србија

На то је указао и документовао лидер Двери Бошко Обрадовић, објавом на свом „Твитер“ налогу.

Да није ово Марко Ђурић лично на преговорима са Куртијевим људима управо у Тирани? Док се Вучић медијски јуначи – његов човек преговара о уласку СНС Српске листе у сепаратистичку власт у Приштини, и ко зна шта још. Као што су подржали и Харадинајеву владу. Све би издали за власт! – нагласио је Обрадовић.




Члан председништва покрета Самоопредељење (ПС) и посланик новог сазива тзв. Скупштине Косова Џељаљ Свецла састао се у Тирани са директором канцеларије за Косово и Метохију у Влади Србије Марком Ђурићем.
Према писању сепаратистичких медија састанак одржан у петак, 6. децембра, у хотелу Тирана Интернешенел. Фотографије су снимљене у Тирани, на ономе што је познато као „15. спрат“.

Портал је објавио две фотографије на којима се виде Ђурић и Свецла и на којима су и посланик Демократског савеза Косова Арбан Абраши и градоначелник Ђаковице Ардиан Ђини из Алијансе за будућност Косова.

Портал је током данашњег дана неколико пута позвао Свецлу, Абрашија и Ђинија да их упита о састанку и темама о којима се разговарало, али се они нису јављали на телефонске позиве.

Извор: Србин.инфо



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХИТНО: Документа којима Марко Ђурић тражи укидање српског Универзитета у Косовској Митровици! (ФОТО) - КМ Новине

Укидање, тј., "интеграцију" Универзитета у Косовској Митровици, тражио је Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију шаљући званично следећа документа до којих су КМ Новине дошле. Допис, оверен, са печатом и факсимилом, уз јасно наведене све податке о пошиљаоцу, послат је српским факултетима Универзитета у Косовској Митровици.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Да ли ће Марко Ђурић, потомак породице која је ојадила Србију, да замени Вучића? - КМ Новине

Да ли ће Марко Ђурић, потомак породице која је ојадила Србију, да замени Вучића? Један од наших најбољих новинара и књижевника данашњице Драган Јовановић, гостовао је недавно у емисији продукције Балкан инфо.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби - КМ Новине

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине