Вести:

уторак, 17. децембар 2019.

Мигранти, јуриш!

уторак, 17. децембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Скоро да не прође ниједна моја објава а да се испод не јави неко да ме смара са одбраном ”европских вредности” од ”злих миграната”.

#Migranti #Srbija #Najezda #Islamisti #ISIS #Miodrg #Zarković

Пише: Миодраг Зарковић



Хајде онда да видимо како стоје ствари и са Европом и са мигрантима. Најпре неколико лако проверивих чињеница:

1) Први талас миграната који се запутио ка Европи били су косметски Шиптари. Њихово кретање, наравно преко Србије, медији су забележили фебруара 2015. године, што показује чланак⇗ управо из тог доба.

2) У чланку пише да је исељавање са КиМ у ЕУ почело око шест месеци раније.

3) Такође је наведена изјава тадашњег директора полиције Милорада Вељовића, да се сумња да је та миграција организована, јер сви мигранати имају код себе исту количину новца.

4) Убрзо после тога, Милорад Вељовић је смењен и више се не појављује у јавности. До тада је важио за непомерљивог, јер је, причало се, уживао заштиту Американаца. Ивица Дачић је рецимо стално покушавао да га отера, њих двојица су се мрзели онако хормонски, али никако није успевао јер сваки пут када би прикупио доказе против Вељовића интервенисала би америчка амбасада у Београду да Вељовића нико не сме да дира. Али, после ове изјаве, Вељовић је напрасно смењен.

5) Баш у то доба, фебруара 2015, у Минску су трајали преговори о рату у Донбасу. Поред Русије и Украјине, у преговорима су учествовале Немачка и Француска. Преговори су завршени потписивањем споразума познатог као ”Минск 2”.

6) Претходни споразум ”Минск 1” био је потписан почетком септембра претходне, 2014. године. Такође су га постигле Русија, Украјина, Немачка и Француска. Био је условно поштован у почетку, али је врло брзо пао у воду, па се зато и приступило новим преговорима у фебруару 2015.

7) Између првих и других преговора прошло је непуних шест месеци, тј. отприлике исто онолико колико ”Блиц” наводи да је трајала миграција Шиптара пре него што су је наши медији забележили почетком фебруара.

То су чињенице. Што се тиче закључака, можда је чиста случајност то што се почетак ”миграције” поклапа са првим преговорима у Минску, док се врхунац одвијао баш док су трајали други преговори. Исто тако, можда је чиста случајност то што је Вељовић одједном смењен чим је јавно проговорио о томе да су мигранти по свој прилици организовани. И наравно, највећа случајност је можда баш то што ситуацијом на КиМ управљају Американци, и што су у то време које описујем, дакле сезона 2014/15, неких осам до девет месеци пре него што је Русија започела своју интервенцију у Сирији, Американци водили главну реч и на Блиском истоку.

 
А можда и није случајност. Можда Стејт дипартмент, НСА и ЦИА баш због таквих ”случајности” имају читаве одсеке који се баве овим или оним светским жариштем. Можда је баш због таквих ствари војни буџет Америке већи него следећих десет држава света заједно. Можда су управо зарад такве контроле и бомбардовали Србију односно Сирију и кога све не.

Можда није случајно што су од миграната највише пострадале баш Немачка и Француска, које су биле и иницијатори минских преговора - чиме су се испречиле америчким плановима који су, можда случајно а можда и не, предвиђали да рат на руској граници букне много јаче и захвати много више.

Исто тако можда није случајно што су западне агентуре и њихови послушници запалили Украјину баш у новембру 2013, тј. непосредно пошто је Русија била поставила своје бродове између НАТО флоте и Сирије. Тиме је Русија тада спречила НАТО да изврши директан удар на Сирију, онакав каквим су пре тога згромили Ирак и Либију. Запад је био шокиран руским сврставањем уз Дамаск, брже-боље су сви отказали подршку Америци у планираном нападу на Асада, чак је и британски парламент одбио да подржи каубоје, па су ови невољно морали да одустану од удара по Сирији. Јер, Американци и нису нешто одважни кад треба сами да ударе на некога, ма колико слабији тај неко био. Али је зато од раније постављена америчка мрежа муњевито дигла у ваздух Украјину, додуше не бомбама него државним ударом, Канвасом и Срђом Поповићем. И то је, такође, можда чиста случајност.


Миодраг Зарковић

Све ми се чини међутим да Ангела Меркел није ономад веровала у случајности. Изгледа да су немачке службе приметиле ту неку неухватљиву повезаност између Сирије, Украјине, Минска и миграната. Па је зато Ангела појурила да заштити своју Немачку тако што би мигранте увалила другим државама, међу њима и Србији. И онда је направила договор са Вучићем, који је наједном стао да задржава мигранте овде. Сетићемо се да су их тада били пуни српски градови. Вучић их је тада, као по неком тајном договору, упорно усмеравао тамо где они не могу никако да прођу, а то је мађарска граница. И то је трајало тако неко време, односно цело лето.

А онда су Вучића позвали у Вашингтон. То је она његова чувена посета кад се састао са неколико портира, једном до две чистачице и - Џоном Мекејном, једним од главних твораца државног удара у Украјини. И, одмах по повратку у Србију, Вучић је урадио шта? Усмерио мигранте ка Хрватској. Не ка непробојној Мађарској као до тада, него ка Хрватској. На челу Хрватске тада је била пронемачка Милановићева влада, која је у први мах реаговала затварањем границе са Србијом. Ко се најоштрије побунио против затварања границе? Нећете веровати - ХДЗ! Странка у којој, ако је веровати изворима, кадрове директно постављају Американци.

И, под притиском ХДЗ-а и друге јавности, Милановић попушта и после неколико дана отвара границу. Убрзо после тога пада његова влада, а недуго касније Милановићева каријера бива занавек уништена оним скандалом са тајно снимљеним разговором. И наравно, можда сасвим случајно његова судбина ето баш личи на судбину нашег мученог Вељовића, који се, да је наслућивао шта ће да га снађе, не би правио паметан него би ћутао као заливен.

Не може бити ништа друго него случајност то што месецима после овог Вучићевог заокрета Ангела Меркел није хтела ни да чује за њега. Био онај састанак у Барселони, баш поводом миграната: прошла поред њега као поред турског гробља.

Све су то, кажем, можда чисте случајности. Али ово што ћу сада да кажем, то никако није случајност: од оноликих стручњака, експерата, мудраца, зналаца, професионалаца и осталих генијалаца, који већ годинама по овдашњој јавности наклапају о мигрантима, не знам ни за једног који је повезао догађаје од Сирије преко Минска и Шиптара па до ”јадне Европе” у један низ. Ти људи знају све, знају шта се договара на трилатералама а шта пише у тајним масонским протоколима, до танчина знају шта су тајно договорили Путин и Макрон, боље од Меланије знају с ким је Трамп синоћ тајно вечерао... али нико од њих није све ове ”случајности” поређао овако како је описано напред, иако прича нема нити једну временску или логичку необјашњивост. Толике су завере разоткрили, али једну овакву причицу, овако питку и забавну, упорно пропуштају.

Случајно? Таман посла. То је последње што бих приписао случају. Дуго сам у медијима, добро знам како ствари тамо функционишу. Врло смишљено се одвлачи пажња од приче о томе како Србијом влада политички пајац који послушно следи свако наређење са Запада, све док му са још вишег места не стигне ново. А то што ће Србија да страда, брига њега.

Нимало није случајно то што се у српској јавности не проговара о Европи која дрхти пред Американцима. Орбан не дрхти, али Немачка и Француска се тресу од страха. Покушавају да поткупљивањем или уценама натерају друге, мање државе да приме на себе ударац америчког дисциплиновања непослушних, али не смеју ни да помисле да се отворено успротиве Америци.

Нису луди. Па да прођу као Вељовић?!

Није цивилизованим Европљанима сметало да засипају бомбама Блиски исток. Као што им пре 20 година није сметало да бомбардују Р. Српску па потом и Србију. А данас зато ридају и кукумавчу од страха пред Шиптарима и осталим мигрантима.

За такву ”цивилизацију” и све вас који је браните и силно се бринете за њу, не могу да имам трунку поштовања. Чак ни случајно.

 
Да сам власт, наравно да не бих нити једног јединог мигранта прихватио да населим у Србији. Није им Србија разарала отаџбину па да сада брине о њима. Нека о њима брину они који су их бомбама отерали од куће. Лако ћете их препознати, одазивају се на - Европа. И зато бих, да сам власт, са нескривеним задовољством и осмехом на лицу помогао сваком од тих миграната да дође до свог одредишта. Ниједног не бих задржао овде, али бих сваком и једном од њих обезбедио најбржи пролазак до Немачке или Француске. Шиптарима поготово!

И успут бих им прикључио све овдашње великоевропске цвећке. Рачунајући наравно и Вучића, али и све оне паметњаковиће који у јавности већ годинама испирају уста мигрантима а да ништа никад паметно нису рекли. Кад већ толико цркавају за том ”европском цивилизацијом”, ред је да и скапају са њом.


Извор: ФБ Миодраг Зарковић






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Глас Европе: Европске девојке у Бечу носе хиџаб како би избегле нападе муслиманских миграната - КМ Новине

Глас Европе: Европске девојке у Бечу носе хиџаб како би избегле нападе муслиманских миграната #Beč #Austrija #Migranti #Kriza #Uznemiravanje #Devojke Марцус Фрац, лекар и бивши посланик конзервативне Аустријске народне партије, изазвао је огорчење на друштвеним мрежама након што је навео да су немуслиманске девојке у Бечу почеле да носе исламске мараме како би спречиле да их муслимански мигранти нападају и малтретирају на улици.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мигранти у Београду - много питања (ФОТО) - КМ Новине

"Осим наслова, ако се отвори и чита објава коју је саставио 'писмен' новинар са лакоћом се саставља тренд манипулације који указује мноштво разних тема које су искључиво афирмативног карактера". Листајући вести са интернета, отворио сам страницу Блица, у претраживачу вести поменутог сајта потражио сам објаве са кључном речи мигранти!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

700.000 миграната биће трајно смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО) - КМ Новине

700.000 миграната биће смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО) Није тајна да велики број миграната жели да остане у Србији али подаци о ком тачно броју се ради строго су скривани од јавности. Све што се дешава у околним земљама упућује на то да мигрантима остају опцију да кроз Србију само прођу или у њој и остану.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

др Јасмина Вучић Пеев: Четвороструки ауто-геноцид унутрашњe политикe Србије и како спасити народ - КМ Новине

др Јасмина Вучић Пеев: Четвороструки ауто-геноцид унутрашњe политикe Србије и како спасити народ #Srbija #Genocid #Jasmina_Peev #Zločin #Srbi #Majka Председница владе Србије, изјављује у Лондону, у јуну 7528. године, да се ''мигрантима даје србско држављанство''. А странци се чуде на Твитеру, зашто је баш србски пасош тај, који се највише узима у свету?




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине