Вести:

понедељак, 30. децембар 2019.

Чувени Фјодор Јемељаненко са српском заставом отишао у легенду

понедељак, 30. децембар 2019. | КМ новине 0

Чувени руски ММА борац Фјодор Владимирович Јемељаненко завршио је каријеру побједом над противником из САД, а тријумф након меча у Јапану прославио је носећи заставу своје земље, али и Србије.

#Чувени #Фјодор #Јемељаненко #Србија #застава #легенда #ММА #Русија

"Нажалост, ово је крај", рекао је Јемељаненко након што је Јапану "разбио" Американца Квинтона "Ремпејџа" Џексона.

Јемељаненку, који има 43 године, то је била 39. побједа, а 15. нокаутом.

Познат као "Руски император", Јемељаненко је тријумф прославио носећи заставу своје земље, али и Србије.

"Хвала вам за љубав и подршку. Клањам се свима који су се молили за мене и у Русији и у другим православним земљама, Србији и Грчкој, па и овдје у Јапану", рекао је Јемаљененко.



ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Хемијски састав руске душе - КМ Новине

Онима којима је тешко да разумеју сву сложеност Русије и Руса најлакше ће бити да све што им је непојмљиво припишу „руској души". „Шта је то руска душа", питају ме већ 11 година бројни пријатељи који нису Руси. Фјодор Достојевски, Николај Гогољ и Лав Толстој су - сваки на свој начин - у своје време тумачили особености овог феномена.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На гробљима у Грабовцу код Звечана и Средској код Призрена Срби одржавају и чувају споменике руском лекару и руском учитељу - КМ Новине

На гробљима у Грабовцу код Звечана и Средској код Призрена на КиМ Срби одржавају и чувају споменике руском лекару и руском учитељу На гробљу у Грабовцу почива руски учитељ Владимир Пустоваром а на гробљу у Средској руски лекар Владимир Васиљев. Револуције из фебруара и октобра 1917.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски добровољци који су дали животе за Републику Српску - КМ Новине

Руски добровољци који су дали животе за Републику Српску #Руси #Русија #Добровољци #Босна #Рат #Rusija #Dobrovoljci #Rat #Bosna #Republika_Srpska Олег Валецки, Рус, припадник Војске Републике Српске у Одбрамбено-отаџбинском рату је изјавио: Руски добровољци су ојачали српску војску не само бројно, већ и психолошки, давали су Србима велику моралну подршку и зато је непријатељска пропаганда настављала да тврди да у борбеним дејствима учествују хиљаде "руских плаћеника".






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине