Вести:

понедељак, 30. децембар 2019.

Убистава, туче, незгоде на Косову и Метохији, међу убицама и полицајац

понедељак, 30. децембар 2019. | КМ новине 0

Једна особа је убијена у Малишеву у масовној тучи и једна у Гњилану у сред бела дана, убиство починио полицајац.

#Косово #Метохија #Србија #Вести #Догађаји #Убиство #Туча #Саобраћајна #Несрећа #повређени #Полиција
Сахрана једне од жртава / Малишево







У селу Драгобиље, општина Малишево, прошле суботе је дошло до масовне туче у којој је убијен један 19-годишњи Албанац а повређено више особа. Према извештају такозване "Косовске полиције", сумња се да је девет особа учествовало у тучи.

Kао резултат задобијених повреда, лекар је установио смрт деветногодишњака који је убоден ножем два пута. Осумњичени су ухапшени, а два возила заплењена.

Снимак туче са безбедносних кмаера


Сутрадан, у недељу 29. децембра, у одвојеном случају дошло је до убиства и у Гњилану. Припадник такозване "Косовске полиције" са иницијалима В.Х. убио је рано ујутру једну особу насред улице коју су Шиптари преимонавали у „НАТО 99“ у Гњилану.

“Око 04:50 у улици ‘НАТО 99’ дошло до убиства, мотив је још увек непознат. Полиција и друге екипе су на месту догађаја и настављају истрагу. Смрт жртве потврдила је медицинска екипа“, рекао је полицијски портпарол.

Данас је дошло до још једне необичне несреће. Тачније, у Косовској Митровици се догодила саобраћајна несрећа у којој су учествовала четири возила а два Шиптара задобила телесне повреде.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Знаци времена и опомене - КМ Новине

Сви нас каменују, сви на нас бацају поругу, сви траже да се дигне суд на нас, а ми одбрану не тражимо, Бранитељу се не обраћамо. Гледао је најмилији ученик Господњи како Небом, које није небо простора већ небо времена, јашу четири јахача и сваки од њих носи са собом по једну несрећу за човечанство.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Врање: Шиптар осумњичен за убиство полицајца - пуштен уз јемство од 20.000 евра (видео) - КМ Новине

Суд у Врању, уз сагласност тужилаштва, укинуо притвор Адему Аземију, окривљеном за убиство Горана Ђорђевића, припадника интервентне јединице. Адем Аземи из Бујановца, осумњичен за убиство полицајца Горана Ђорђевића код Великог Трновца, после само седам дана у притвору пуштен је, уз сагласност тужилаштва у Врању, да се брани са слободе уз јемство од 20.000 евра, сазнаје „Политика".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптари наочиглед беспомоћних Срба ломили капију цркве у Гњилану у намери да их протерају (ФОТО) - КМ Новине

Шиптари наочиглед беспомоћних Срба ломили капију цркве у Гњилану у намери да их протерају (ФОТО) #Gnjilane #Crkva #Nasilje #Albanci #Kapija Маскирана лица за које очевици тврде да су Шиптари, на њихове очи провалила у цркву св. Николе у Гњилану и оштетила електронску капију.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине