Вести:

четвртак, 28. новембар 2019.

Предраг Јакшић: Залажу се против Вучића а за исту политику

четвртак, 28. новембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Нађох ово данас у поштанском сандучету. Нађох и прочитах. Кажу непотписани пошиљаоци да се бојкотом залажу „за изборе, устав, законе, право, правду, земљу, ваздух, реке, шуме, будућност, слободу, Србију....“.

#Бојкот #Избори #Вучић #Косово #Метохија #Србија #Београд #Лаж #Опозиција #Власт


Пише: Предраг Јакшић



На другој страни конкретизују шта значи излазак на Вучићеве изборе, па наводе: страх од отказа, малу плату, саобраћајни колапс, избацивање деце из вртића, дружење са унуцима преко скајпа, реке у цевима, најзгађенији ваздух на свету, цензуру, хапшење узбуњивача, крађу тестова за матуру, лечење деце смс порукама, вређање владика, академика и професора, некажњено гажење на наплатној рампи... Ништа од тог није спорно и све је тачно или делимично тачно.

Но, шта овде не пише и зашто не пише. Не пише због тога што се ови квази Вучићеви противници залажу, као уосталом и сви другосрбијанци, за селективну примену устава и закона (а што је неуставност и незаконитост само по себи), те за принцип искључиво сопственог тањира и новчаника (при чему средства долажења до тога очиглено нису битна). Другим речима, они овде не наводе ништа што структурално и системски уништава ову државу и убија народ. Ако кренемо од тога да устав мора да штити свакога, то подразумева да мора да штити и грађане на Косову и Метохији, као што (и сутра?) треба да штити и грађане у Рашкој, у Војводини, на истоку Србије... а да ли то пише на овом летку? Не.

Пише дословно да изласком на Вучићеве изборе гласамо за „непостојећи план за Косово и Метохију“?!

Прво, наравно да Вучић има план, а то је признавање Косова као независне државе, то само идиот не види или неће да види и не жели да каже, за разлику од Вучића који то чак и отворено говори. 

Друго, никога честитог и поштеног који се залаже за уставност не занима да ли постоји или не постоји некакав план, већ да ли се или не устав Републике Србије поштује. Нема другог плана. Косово и Метохија су Србија.

Очигледно је да писачи овог летка не мисле тако, јер, исто тако, очигледно, имају „план“ за Косово и Метохију али не смеју да га кажу.

Не наводе се даље, разуме се, ни друге системске неуставне ствари урађене за време Вучићеве владавине – принудна вакцинација деце, чак новорођенчади, са тешким последицама по непослшне родитеље, затим одузимање свих наших органа и ткива од стране државе која постаје власница нашег тела уз нашу „претпостављену сагласност“, потписивање споразума са НАТО пактом и кршење наше војне неутралности, уз давање дипломатског статуса НАТО војницима и особљу у Србији, укључујући и несметан одлазак и контролу чега год и где пожеле, а што подразумева да могу без икаквих санкција да вам силују кћерку и убију сина, спале кућу и поломе вам кичму и неће одговарати.




Затим, не помињу се мигранти и противуставни потпис премијера којим је омогућено потенцијално трајно насељавање (за сада) више од милион миграната које ЕУ прогласи за лажне азиланте. Другим речима, за њих су лажни, али Србија мора да их прими. Не помиње се страховлада страних амбасадора (пре свих америчког, британског и немачкох) по Србији. Не помињу се организоване хајке, тзв. „стручњака“ на свакога ко нападне било коју наметнуту нам догму ЕУ, САД, СЗО, УНИЦЕФ, ММФ... Не помиње се одбрана индивидуалних и колективних права Срба у Хрватској, Црној Гори, Федерацији, Македонији... Не помиње се наметнута нам „безалтернативност“ пута у ЕУ, а што сви знамо да је бајка за идиоте, коју очигледно подржавају и писци овог летка.

Не помиње се укидање приватних извршитеља, комуналне полиције и нотара који су приватна војска Вучића и напредњака, а очигледно ће бити приватна војска и ових писаца летка ако би којим случајем дошли на власт. Не помиње се незаконита сарадња центара за социјални рад и НВО организација којим се наша деца буквално продају у иностранству.

Не помиње се, разуме се, ни осавремењивање наше војске, јер нам очигледно ни по писцима овог летка војска није потребан када имамо НАТО. Не помиње се невероватно повећање малигних болести код свих делова становништа, те аутизма код деце а све као последица НАТО бомбардовања, обавезних вакцина чији је састав „службена тајна“, нездравих намирница и индустријских производа које нам ЕУ уваљује јер не могу да се продају у ЕУ. Наравно да се не помиње ни ГМО, не помиње се продаја обрадивог земљишта странцима, увођење Г5 мреже... Зашто би? Да не помињемо што на овом летку нема ни помисли да бисмо морали као држава да судски тражимо одштету од држава које су нам противно међународном праву и без одобрења СБ УН уништиле земљу и народ.

Све што је написано у овом летку је празна прича која не дира нити у једно системско и битно питање овог народа. Све што је наведено, наведено је немушто и да се нико не увреди, а понајвише налогодавци из иностранства.

Да ли је потребно напоменути да се у овом летку не наводи оно основно због чега су Вучићу и битни ови избори, а то је промена Устава и спровођење референдума без икаквог цензуса. То је оно што очигледно желе и писци овог летка.

Вучићева "опозиција"

Коме је до сада (мада не знам како) било нејасно да ли су ово стварно Вучићеви противници или је у питању обмана, ваљда му је сада јасно да се ради о најобичнијим Вучићевим икебанама и истој сорти какава је и Вучићева.

Извор: Предраг Јакшић, Фејсбук



 ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Љубомир. Т. Грујић: Уништавање референдума, Србије и слободе народа - КМ Новине

На позив КМ новина др Љубомир Т. Грујић за наше читаоце пише сажети извод из званичног дописа Народној скупштини од 05.11.2019.г. Референдум је општенародно гласање. Он се заснива на праву народа да народна већина одлучи о предлогу изнетом на референдум за гласање са ДА или НЕ . Гласање на референдуму је тајно.



 ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Под надзором НАТО пакта уништава се српско наоружање! (ВИДЕО) - КМ Новине

Уништавање "вишкова" војног наоружања у Србији настављено је након обнове Техничко ремонтног завода уз помоћ НАТО савеза. Након несреће 2017. године, уништавање српског оружја настављено је свечаном церемонијом.



 ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

др Јасмина Вучић Пеев: Четвороструки ауто-геноцид унутрашњe политикe Србије и како спасити народ - КМ Новине

Председница владе Србије, изјављује у Лондону, у јуну 7528. године, да се ''мигрантима даје србско држављанство''. А странци се чуде на Твитеру, зашто је баш србски пасош тај, који се највише узима у свету?




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Бојкот #Избори #Вучић #Косово #Метохија #Србија #Београд #Лаж #Опозиција #Власт

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине