Вести:

среда, 30. октобар 2019.

Срби међу највећим ''патриотама'' код косовских сепаратиста

среда, 30. октобар 2019. | Уреднички колегијум 0

Режимски медији преносе како је Албанаца са Косова и Метохије Раду Трајковић назвао "већим патриотом" од осталих сепаратиста његове нацоналности. Међутим, медији скривају друге велике "патриоте", веће од шиптарских сепаратиста.

 #Mediji #Srbija #Izveštavanje #novinar #kvazinovinar #Kosovo #Metohija #Izdaja #kmnovine
Похабане маске дволичних медија почеле да откривају истину







 
Председник "Евроатлантске партије Косова" Миљаим Зека оценио је како је велико чудо да Рада Трајковић из коалиције "Слобода" буде већи патриота и разумнија од шиптарских политичара.

Новости, и још неки медији, преносе његову објаву са Фејсбука у којој је навео као разлог за такво мишљење њену изјаву да "Суљ Хоџа мора преузети одговорност за случај Астрита Дехарија!"

Трајковић је раније поменула да је истрагу поменуте смрти у затвору водио "судија" Суљ Хоџа и додала да одговорност у вези истраге и што се тиче подизања оптужнице и уопште рада на том случају увек сносе људи који су део институција.

Без задршке, настављајући режимску хајку на оне политичаре који би да одузму део власти Александру Вучићу у илегалним сепаратистичким институцијама на Косову и Метохији, у којој он учествује путем "Српске листе", Новости преносе и остатак објаве Миљима Зеке коју ћемо овде навести ради илустрације штетности која се наноси слепачким квази-новинарством у служби режима српског диктатора:

"Када би овај народ имао минимум политичке, националне и изнад свега државне свести, изашао би на улице све док би ови и многи други били ухапшени”, написао је Зека а преносе медији на српском.

Покушавајући да нанесу штету Ради Трајковић, медији су без задршке, контроле или икаквих навода о нетачности објавили критику косовских Албанаца којима недостаје "изнад свега државна свест". Директно агитујући на своје читаоце да прихвате косовске сепаратисте као некакву "државничку заједницу" што они нити јесу, нити могу да буду ван легалност система Републике Србије.

Међутим, непрестаним и бесомучним прикривањем управо потеза Вучићевог режима, новинари у Србији су пре свих прихватили губитак Косова и Метохије као већ завршену ствар без икакве критике овог злочина од стране Александра Вучића и учесника власти у његовом режиму који исто тако чине све да КиМ постану албанска држава. Гашење српских институција у корист сепаратистичких, интегрисање полиције, Цивилне заштите, Судова у сепаратистичке, гранични прелаз на Јарињу и још неколико места на северу КиМ, превазилазе све издајничке подухвате Срба који су на Косову и Метохији радили за Шиптаре, међу којима је свакако и Рада трајковић током протеклих 20 година.

Али нико као Вучић није нанео толико штете Србији јер је он деловао са највише позиције у држави, са места њеног председника. Уједно, издаја државе од стране њеног председника и то више година у континуитету, преседан је у историји човечанства. То не оправдава издају коју чини било ко други али других је све више инспирисаних и охрабрених некажњивошћу Вучићевог картела који разара српство и српску државу на Косову и Метохији.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Mediji #Srbija #Izveštavanje #novinar #kvazinovinar #Kosovo #Metohija #Izdaja #kmnovine #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине