Вести:

недеља, 13. октобар 2019.

''Kлинтонови криви што су терористичке организације овладале српском светом земљом Kосовом''

недеља, 13. октобар 2019. | КМ новине 0

"Срби у САД и држава Србија да захтевају процесуирање породице Клинтон, Трампу би то привукло пажњу" сматра Вујић.

#Klinton #Rat #Zlikovac #Sudjenje #Zločin #Amerika
Дејвид Вујић



Дејвид Вујић, српски лобиста у САД и један од седморице инжењера српске националности који су учествовали у мисији "Аполо" слања човека на Месец, сматра да указивање америчком председнику Доналду Трампу на то може само помоћи у политичком решавању овог најважнијег националног питања.

"Заједнички именитељ српских несрећа последњих деценија је - породица Kлинтон. Актуелног америчког председника Доналда Трампа на све начине и изнова треба да подсећамо на то, јер и сам има великих проблема због њихове политичке заоставштине. Kлинтонови су активно учествовали у демонизовању нашег народа, њихова политика према Србима је резултирала етничким чишћењем стотина хиљада наших сународника из Kрајине, БиХ и са Kосова. Подржавали су плаћенике Бин Ладена, заједничког непријатеља Америке и Србије. Они сада живе потпуно мирно у комфору, без трунке кајања. Указивање Трампу да су Kлинтонови криви што су терористичке организације овладале српском светом земљом Kосовом, може нам само помоћи у политичком решавању овог, за нас најважнијег националног питања", каже он.


"Озбиљан покушај наше заједнице у САД, у сарадњи са матицом, да се улога ове породице у страдању Срба постави пред америчке судове, задобила би озбиљну пажњу председника Доналда Трампа. Такав један правни процес у САД, који би директно повезао Kлинтонове и Kосово, у перспективи би утицао на решавање кризе око српске покрајине", каже Вујић за "Вечерње новости"

Он додаје да је администрација у Вашингтону, делом и заслугом наших угледних људи, најзад препознала малигни утицај албанских лобиста на Kапитолу.

"И државни секретар Мајк Помпео недавно је јавно и оштро упозорио председника Kонгресног одбора за спољне послове Елиота Енгела, да престане да притиска, застрашује и малтретира дипломатско особље САД косовским лобистичким причама", додаје Вујић.

Он истиче да Србију у Вашингтону промовише мала група волонтера и професионалаца, уз неколико бивших и активних републиканаца из Kонгреса, који заступају српске инетерсе, пре свега из личног осећаја правде и истине.

"Мана нашег народа је што верујемо да је истина очигледна и да је као такву не треба доказивати", истиче Вујић и додаје "да морамо сваког дана инсистирати на тражењу 'кривца' за своју несрећу".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кристијан Каш, бивши официр НАТО ''И даље памтим мирис спржених тела Срба'' - КМ Новине

Кристијан Каш, бивши официр НАТО "И даље памтим мирис спржених тела Срба" #Kristian #Kaš #Kosovo #Metohija #Izdaja #Vučić #Laž #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine Кристијан Каш је урадио нешто што ниједан од наших непријатеља није урадио. Затражио је опроштај од српског народа. Дошао је као окупатор 2000.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo, #Metohija, #Srpska_Lista, #Izbori, #Izdaja, #Vučić, #Laž,  #Šiptari, #Albanci, #Ekstremisti, #Srbija, #Separatisti, #kmnovine,

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине