Вести:

уторак, 8. октобар 2019.

Вучић и Ердоган пријатељи по питању независности Косова и Метохије (ВИДЕО)

уторак, 8. октобар 2019. | КМ новине 0

Током посете председника Турске, Реџепа Ердогана, Вучић се понашао заштитинички и стао у одбрану Турске да подржи независност Косова и Метохије.

#Vučić #Erdogan #Kosovo #Metohija #Srpska_lista, #Šiptari, #Separatisti  #Srbija #Albanija, #Izbori, #Priština, #Beograd,
Илустрација: КМ Новине











Током заједничког обраћања председника Турске Реџепа Ердогана и Александра Вучића, новинар је поставио председнику Вучићу питање да упркос доброј економској сарадњи између две земље, постоји одређено неслагање две земље по питању Косова, те да је Турска наклоњена признавању независности јужне покрајине.

Вучић је одговорио:

Турска се понаша у складу са својим интересима. Можемо да им делимо пацке, али нећемо бити много паметнији. Наши интереси су по том питању веома различити. Хвала што је прихватио свако могуће решење. За Србе је најгоре ако не дочекају госте на најбољи могући начин – одговорио је Вучић новинару мислећи да ће се турски председник увредити на постављено питање, преноси Србин.инфо.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: via ytCropper

Ердоган је скинуо слушалице, ухватио и Вучића за руку и рекао:
Мој пријатељ је одговорио уместо мене! Немам шта да додам – рекао је Ердоган.

И тзв "Српска листа", коју је основао Александар Вучић, славила је "победу" у Косовској Митровици радујући се што су опет део парламента тзв "републике Косово":

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Срећни у понижењу - славље ''Српске листе'' поводом утврђивања државности тзв "републике Косово" (ВИДЕО) - КМ Новине

Такозвана "Српска листа", коју је Александар Вучић основао 2013. како би дао легитимитет албанским сепаратистима на КиМ и заокружио њихову илегалну "државност", прославила је победу која је корак напред у том правцу.






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Srpska_lista, #Šiptari, #Separatisti #Kosovo #Metohija #Srbija #Albanija, #Izbori, #Priština, #Beograd, #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине