Вести:

недеља, 27. октобар 2019.

Љубомир Т. Грујић: БОЈКОТ противуставних избора!

недеља, 27. октобар 2019. | Уреднички колегијум 0

За ову власт следећи избори су или потпуно завладати или пропасти, а за Србију су потпуно пропасти или зауставити пропадање и отворити могућности за опоравак, следствено, наводи др Љубомир Т. Грујић, преносе КМ Новине.

#Bojkot #protiustavni #Izbori #Srbija #Proleće #Vlast #Ostanak #Opstanak  #Kosovo #Metohija #Izdaja #Beograd #Srbija
















Пише: др Љубомир Т. Грујић



Зато ће власт да примени сва јој расположива средства и примениће све могуће методе и начине да прогласи веома убедљиву победу. Дискредитовање у јавности свакога ко би јој сметао је само један од блажих поступака власти.

Израз "Бојкот избора" је погрешан. Треба да се говори "Бојкот узурпатора који расписују и спроводе изборе по противуставним законима", укратко:

"БОЈКОТ ПРОТИВУСТАВНИХ ИЗБОРА"!

Циљеви бојкота:

  • НАРОДНА СКУПШТИНА ДА УСКЛАДИ С УСТАВОМ ЗАКОН О ИЗБОРУ НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА и ЗАКОН О ИЗБОРУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ И ДА РАСПИШЕ И СПРОВЕДЕ ИЗБОРЕ ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ И ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ ПО ТИМ ЗАКОНИМА УСКЛАЂЕНИМ С УСТАВОМ.

  • СВИМ УЧЕСНИЦИМА НА ИЗБОРИМА ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКА И ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ ДА БУДУ ОБЕЗБЕЂЕНЕ ИСТЕ МОГУЋНОСТИ У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Televizija #N1 #protest #novinari #režim #fantomi #leci #letak #Kosovo #Metohija #Izdaja #oktobar #Beograd #Srbija #Separatisti   #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине