Вести:

понедељак, 7. октобар 2019.

Вучићево славље 'победе' СЛ на КиМ: ''Издаја и поремећај у глави''

понедељак, 7. октобар 2019. | КМ новине 0

Председник Србије, Александар Вучић, на националној телевизији је обавестио јавност о резултатима сепаратистичких квази-избора на КиМ те порази срамоту прогласиом "победом".

#Kosovo, #Metohija, #Srpska_Lista, #Izbori, #Izdaja, #Vučić, #Laž,  #Šiptari, #Albanci, #Ekstremisti, #Srbija, #Separatisti, #kmnovine,
Председник Србије, А. Вучић, озарен и радостан саопштава званично резултате сепаратистичких избора на својој територији

Државна телевизија Србије је у директном укључењу, прекинувши редовни програм, пренела слављеничко и победоносно хвалисање Александра Вучића. "Зачудо", нико од новинара се није осврнуо на чињеницу да се ради о изборима у организацији и за локалну власт такозване "републике Косово" и да је радост крајње непримерена. Нарочито када она долази од државног врха, као што је то овде био случај.

На овакво срамно понашање Председника Србије који се радује квази-изборима илегалне творевине на тлу српске покрајине, осврнуо се Србин са Косова и Метохије, Звонко Михајловић, некадашњи политичар и један од цењенијих лидера овдашњих Срба.

Михајловић је на свом налогу на Фејсбуку написао:

Нескривена радост председника Републике што су на српској окупираној територији спроведени туђи избори може да значи само две ствари:
- Издају
- Озбиљан поремећај у глави тог човека.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo, #Metohija, #Srpska_Lista, #Izbori, #Izdaja, #Vučić, #Laž,  #Šiptari, #Albanci, #Ekstremisti, #Srbija, #Separatisti, #kmnovine,

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине