Вести:

петак, 4. октобар 2019.

др Зоран Чворовић: Изласком на сепаратистичке изборе, Срби своју децу уместо у Србију гурају у Арнаутлук (ВИДЕО)

петак, 4. октобар 2019. | КМ новине 0

Гост "КМ Интервјуа" др Историје права и државе, Зоран Чворовић, опомиње да је за очување Србије и Срба на КиМ једино решење бојкот сепаратистичких квази-избора!

 #Kosovo #Metohija #Srpska_Lista #Izbori #Izdaja #Vučić #Laž  #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine
др Зоран Чворовић / Фото: КМ Новине

За недељу, 6. октобар, најављено је одржавање новог круга сепаратистичких квази-избора на Косову и Метохију. Посебна опасност је власт са седиштем у Београду која активно промовише, убеђује, тера и усмерава Србе са Косова и Метохије да на тим илегалним квази-изборима, узму учешће.

У интервјуу датом КМ Новинама, др Зоран Чворовић, историчар права и државе, опомиње да изласком на квази-изборе на КиМ, Срби гласају и у име своје деце којој на тај начин одузимају право да живе у Србији, чији су КиМ део, и уместо тога за њих стварају окружење за живот које назива  Арнаутлуком. На тај начин, Чворовић указује на историјску константу у патњи коју Србима наносе Албанци са циљем одузимања овог дела територије али и на не тако давне догађаје од пре двадесет година када су Шиптари са рукама окрвављеним од српских жртава, доспели на власт за коју ће гласати они који на те илегалне изборе буду изашли.

Такође, ни избори које најављује Скуштина Репбулике Србије за пролеће наредне године, нису они на које би требало изаћи већ и њих треба бојкотовати и активно објашњвати људима због чега су штетни, каже Чворовић. Пре свега зато што у данашњим условима не постоји окружење за фер и демократске изборе већ ће они бити само могућност продужења власти Александра Вучића и, сходно томе, омогућавање потписивања  споразума који би Косово и Метохији били илегално признати.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Srpska_Lista #Izbori #Izdaja #Vučić #Laž  #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине