Вести:

понедељак, 14. октобар 2019.

Вучићеву ''Српску листу'' по обављеном послу сепаратисти желе да прогласе неуставном по свом систему

понедељак, 14. октобар 2019. | КМ новине 0

Међу косовским сепаратистима изродила се идеја да "Српска листа" буде проглашена "неуставном" по систему илегалне творевине, такозване "републике Косово".


Извесни "Професор међународног права" Виган Чороли сматра да такозвано "државно тужилаштво" илегалне албанске творевине на Косову и Метохији, има довољно основа да захтева да се "Српска листа" прогласи неуставном.
Он је на Фејсбуку објавио да сепаратистички центар у Приштини има званичан извештај међународних посматрача за квази-изборе 6. октобра, у којем се јасно каже да су Срби са Косова и Метохије застрашивани, уцењивани и да им је прећено како би дали свој глас одређеној политичкој странци, у овом случају "Српској листи", пренела је „Коха“.

О томе су писале и КМ Новине непосредно пред одржавање илегалних сепаратистичких квази-избора на којима је учествовала "Српска листа" поред других "Срба" жељних сепаратистичке власти и новца. Ови други су претили да угрозе позицију "Српске листе" због чега је она институционалзовала притисак на Србе који живе на Косову и Метохији.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕКСКЛУЗИВНО: Листа сигурних гласова! (ФОТО) - КМ Новине

ЕКСКЛУЗИВНО: Листа сигурних гласова! (ФОТО) „Српска листа" је пустила у оптицај тзв. листу сигурних гласова. Листа садржи лого „Српске листе", општину и податке оног ко је сигурне гласове обрадио: Име и презиме, адресу, контакт, ЈМБГ, број личне карте издате од ПУ, место пребивалишта, место боравишта, возачка дозвола ДА/НЕ са категоријама.


Такође, он тврди да су истим методом обезбеђени гласови косовских Срба који живе у Србији.

(Такозвано) "Тужилаштво" има довољно законских основа да покрене кривичну истрагу против илегалног обезбеђивања ових гласова и у случају тровања у ЦИК-у да затражи од надлежног суда да ову политичку странку прогласи "неуставном" – каже Чороли, преноси про-сепаратистички портал Косово онлајн.

Тако је створено стање у коме ће Вучићева власт још једном испасти најјаднија у свом политичком брлогу. Уместо да никада није ни настала, јер је од самог почетка противна уставу Републике Србије и има једину функцију да албанским сепаратистима пружи легитимитет у њиховом одвајању остатка државе од покрајине, то ће сада учинити Шиптари.



Сепаратисти не гаје никакве емотивне ни сентименталне симпатије према странци Александра Вучића која им је омогућила да власт њихове илегалне творевине прошире на целом простору покрајине. Они своје експанзионистичке циљеве сматрају природним а својом бестидношћу чак нормалним да им Срби предају своју територију и опросте све злочине почињене против Срба. Због тога би "Српска листа" и њен творац, Александар Вучић, заједно са свим члановима Владе који су ову сепаратистичку странку прогласили "државним пројектом", морали да буду процесуирани пред надлежним Судовима а за све што се дешава на територији Србије, наравно као и на делу државе под окупацијом НАТО снага, надлежни су једино Судови у оквиру правног система Републике Србије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Плачљивко са Орденом Светог Саве: ''Не дају нам ништа на Косову'' - КМ Новине

Нико нам не нуди ништа по питању Косова и Метохије, неће да нам дају ништа, рекао је председник Александар Вучић, срамни носилац Ордена Светог Саве за борбу за КиМ.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo, #Metohija, #Srpska_Lista, #Izbori, #Izdaja, #Vučić, #Laž,  #Šiptari, #Albanci, #Ekstremisti, #Srbija, #Separatisti, #kmnovine,

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине