Вести:

уторак, 24. септембар 2019.

Харадинај: Табла ''Република Србија'' је уклоњена - Вуловић: ''нема везе''...

уторак, 24. септембар 2019. | КМ новине 0

Про-сепаратистички медији са Косова и Метохије, уз уважавање политичке позиције ратног злочинца Рамуша харадинаја, преносе његову објаву о уклањању табле "Република Србија - општина Зубин Поток".

#Tabla #Zubin #Potok #Kosovo #Metohija #Srbija #Separatisti #kmnovine


Харадинај је на свом Фејсбук налогу написао да је табла у Зубином Потоку с натписом "Република Србија, Косово и Метохија" уклоњена синоћ од стране сепаратистичких милитантних јединица "за спровођење закона", преноси лист на албанском Газета Експрес.

Таблу је дан раније поставила општина Зубин Поток на улазу у то место из правца Брњака.

На табли је писало "Добродошли у општину Зубин Поток, Република Србија, Косово и Метохија".

После неколико година учествовања Срба у сепаратистичким илегалним институцијама, шиптарски сепаратисти су охрабрени таквом предајом (издајом) постали дрски као никада раније. У том маниру шиптарска Газета Експрес пише да то није први пут “да општине са већински српским становништвом постављањем табли не поштују Републику Косово”.

"Аутор" идеје о постављању  табле, Срђан Вуловић, такозвани "градоначелник" општине Зубин Поток по систему сепаратиста, атак на државне симболе Републике Србије оценио је као "провокацију" и без да осуђује своје надређене у сепаратистичким илегалним институцијама, за медије на српском језику навео да је "са или без табле, ово Србија".

Такозвана "Српска листа" коју Срби називају "Шиптарском листом" због свог учинка, овим је показала да не може да заштити ни једну таблу са натписом, па чак не сме ни да осуди оне који је илегално руше и хвале се тиме потирући српске трагове на КиМ. Упркос томе, њени представници сутра почињу нову кампању за сепаратистичке квази-изборе на северу али и у остатку покрајине!

Ни једна друга странка у сепаратистичким квази-институцијама не може да заштити српске интересе већ једино да да легитмитет управо оваквом уништавању државе Србије тиме што учествује у раду илегалног сепаратистичког система! Зато је бојкот сепаратистичких квази-избора - једина опција!




БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Tabla #Zubin #Potok #Kosovo #Metohija #Srbija #Separatisti e #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине