Вести:

понедељак, 2. септембар 2019.

Избоден Србин у Косовској Митровици a ''Српска листа'' промовише шиптарску власт

понедељак, 2. септембар 2019. | КМ новине 0

Осиљени изајничком политиком коју режим Александра Вучића спроводи путем "Српске листе", Шиптари су покушали да убију српског дечака у Косовској Митровици. То не смета "Српској листи" да се и у том случају - промовише.

#Srpska_Lista, #Kosovska_MItrovica #Izboden #Dečak #Srbin #Косово #Метохија #Србија #Štrpce #Kosovo Metohija #Srbija
На овом истом месту, 2015. године, српски дечак је убоден са намером да буде почињено убиство. Починиоци су пронађени али нису одговарали.



 
Српски дечак избоден је јуче када су га напали албански дечаци у близини моста преко реке Ибар у северном, српском делу Kосовске Митровице.  Починиоци су приведени у станицу такозване "косовске полиције".

Портпарол косовских сепаратиста при служби тзв "косовске полиције", Бранислав Радовић, рекао је Срни да је "група албанских дечака прешла на северну страну моста", али "није могао" да потврди да ли је реч о међунационалном инциденту.

Бранислав Радовић
Радовић је навео да је српски дечак јуче после подне повређен оштрим предметом и да је у току увиђај.

Према информацијама из болнице у северном делу Kосовске Митровице, дечак није у животној опасности. Он је навео да ће све информације у вези са овим инцидентом бити саопштене након што буду узете изјаве од учесника сукоба који су у међувремену приведени у полицијску станицу.


У извештајима медија на српском језику приметно је агресивно заташкавање овог злочина. Пре свега Шиптари увек нападају Србе - зато што су Срби! Медији то прикривају како се не би виделе катастрофалне последице издаје коју чини Београд преко "Српске листе" на терену. А то што се овај покушај убиства десио у северном делу града, настањеним Србима, само потврђује ову чињеницу.

Шиптаре је нарочито охрабрила издајничка политика режима Александра Вучића коју на терену спроводи "Српска" односно како је Срби на Косову и Метохији називају - Шиптарска листа, јер све што чине јесте у корист шиптарског национализма и остварења њихових идеја а на штету Срба.

Више од једног века Шиптари над Србима врше терор на идентичан начин - нападима, силовањима и убиствима виђенијих или, као у овом случају, млађих људи и деце. Али они то раде, и увек су радили, само тамо где су сигурни да неће бити кажњени Ово само потврђује да су шиптарске сепаратистичке снаге осокољене издајом коју Срби врше што им је, како народ то каже, "дало крила".

И поред тога издајничка "Српска листа" врши додатно терор над Србима на Косову и Метохији да изађу на шиптарске сепаратистичке квази-изборе и да себи, буквално, ставе нож испод грла! Ни један злочин против Срба, па ни убиство, неће их поколебати у свом насртају јер, као што сами кажу, уз подршку Београда раде све што раде. А како би остали доследни у издаји они за то добијају привилегије и новац. С обзиром да се ради о неписменом и похлепном полусвету, то су им једини циљеви које знају да никада не би могли да остваре својим "способностима" на било који други начин јер су неспособни за било шта што није криминал и издаја.

Срамна је чињеница и за сваку осуду то што медији из Србије за мишљење или реакцију питају управо оне људе из Косовске Митровице који раде на стварању Велике Албаније а против државе Србије! Треба рећи да се то често чини управо преко новинара који на Косову и Метохији раде и распродају српске интересе и државу не би ли се и они окористили од овог свеопштег расула и на томе зарадили још неки динар. Тако је упитан за мишљење и Горан Ракић, постављен на чело "Српске листе", као што већ рекосмо познатије као Шиптарска листа што и јесте јер учествује у раду шиптарских органа.

Наводећи Горана Ракића као "градоначелника Kосовске Митровице", што он није јер град Косовска Митровица има свог председника Привременог органа, који је остатак од угашене српске општине, алифункционише по систему Републике Србије. Са друге стране, Горан Ракић је "градоначелник општине по систему шиптарских сепаратиста односно такозване "републике Косово" и њихове илегалне општине "Северна Митровица" али агенција "Срна" цитира његов навод.

Наиме, шиптарски службеник Ракић напад оцењује као кукавички и "захтева од надлежних органа да најхитније идентификују хулигана и лише слободе виновнике тог инцидента". Надлежни органи које Ракић "прозива" су органи шиптарске илегалне творевине а он сам је често на састанцима са представницима тих "квази-институција" односно злочинцима попут Фатмира Љимаја, Рамуша Хардинаја, Кадри Весељија и других.

Чланови "Српске листе" са шиптарским ратним злочинцима

Ракић је рекао да су нападачи Шиптари дошли из јужног дела града, и да је "тако нешто недопустиво, противзаконито и срамно". Наравно да није рекао да је он предводник групе издајника која је уклонила српске барикаде и тиме охрабрила Шиптаре баш на оваква злодела. Такође, Ракић је заговарао и промовисао отварање моста преко Ибра за шта се знало да ће повећати број напада на Србе а од стране Шиптара из јужног дела града. Све то значи да Ракић и Шиптарска листа имају највећи удео у порасту злочина над Србима јер су их диретно омогућили својим издајничким актима.
Новинари који их интервјуишу све то знају па тако и они узимају свој удео у скривању истине и омогућавању све већег броја шиптарских злочина.

Ракић је, наравно, оценио као кукавички напад на малолетног дечака Д.Б. српске националности, те "захтева од надлежних органа да најхитније идентификују хулигана и лише слободе виновнике тог инцидента".

У међувремену су починиоци приведени али би требало да се постави питање - шта је сврха учешћа "Српске" (Шиптарске) листе у сепаратистичким квази-институцијама када, очигледно, немају средства да заштите свој народ? Нико од новинара не поставља то питање јер оно - није исплативо. Једини објективан и истинит одговор јесте - учешће Срба издајника, Ракића и осталих из "Српске листе" и свих других странака и листи које учествују на шиптарским изборима и у њиховом систему, јесте да дају легитимитет управо шиптарском тероризму, злочинима, нападима и убиствима Срба како би што лакше створили Велику Албанију на тлу Србије.


Шиптарски службеник Горан Ракић који обмањује
јавност српским симболима како би издаја лакше
прошла а његови џепови били пунији - па ако падне 
нека српскаглава,падне...
Ракић даље сматра да ће "захтевом да се идентификују и осуде починиоци бити послата јасна порука да се насиље над нашим грађанима неће и не сме толерисати".

Видимо да све што Ракић може, као и било ко други у шиптарском систему, јесте да "захтева", да "шаље поруке" и да - посматра док кољу Србе! Још један јасан знак немоћи на коју су својом вољом, боље рећи похлепом, пристали како би дали легитмитет шиптарским злочиначким прохтевима, као што смо већ рекли.


И то чини свесно, а другачије и не може, што потврђује када грађане позива на уздржаност и опрез у периоду пред нама, наводећи чињеницу да су "предстојећи избори и антисрпска хистерија албанских политичара из Приштине несумњиво разлог овог, али и серије других инцидената у претходном периоду на Kосову и Метохији, на који, нажалост, међународни представници ниједно до сада нису реаговали".

Потврђује да зна зашто долази до насиља и наставља да зове Србе да учествују на шиптарским квази-изборима како би помогли да се оснује власт баш тих антисрпски расположених "политичара" из арнаутских редова који иницирају, провоцирају и подстичу на злочине против Срба! Дакле не само што сам учествује у томе већ жели да укучи и народ како би свакога натерао да себи и свом детету стави шиптарски нож испод грла!

БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА једини је спас за Србе и српску државу на Косову и Метохији а злочинце, бандите и издајнике извести пред Суд и најстрожије их казнити!



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Srpska_Lista, #Kosovska_MItrovica #Izboden #Dečak #Srbin #Косово #Метохија #Србија #Štrpce #Kosovo Metohija #Srbija

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине