Вести:

недеља, 29. септембар 2019.

Патриотизам лажни, казне праве - ''Српска листа'' пуни буџет тзв ''републике Косово''

недеља, 29. септембар 2019. | КМ новине 0

Такозвани "државни пројекат" како диктаторски режим из Београда назива своју "Српску листу", шиптарским сепаратистима мора да плати 30.000 евра.

#Kosovo #Metohija #Srpska_Lista #Izdaja #Kazna #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti


Казна је одређена због промотивног спота ове странке у коме тврде једно а чине супротно. Наиме, иако чине све да Косово и Метохија буду део независне албанске државе, они у споту тврде да раде на очувању КиМ у саставу Србије. Овај предизборни маркетиншки трик иако има за циљ да прикупи што више гласова и тако ојача своје сепаратистичке активности, Шиптарима се то није допало. Они, једноставно, сматрају да је учињено довољно на такав начин и желе да престану са обмањивањем како би њихова идеја о настанку нове "државе" била приведена крају, што и јесте улога "Српске листе".

Такозвана "Kомисија за жалбе и приговоре" илегалне "Централне изборне комисије" (ЦИK) шиптарских сепаратиста казнила је "Српску листу" са 30.000 евра због објављивања поменутог спота.

Колико лицемерја ту има види се и у одлуци процене да је "овим спотом Српска листа прекршила Изборни закон и подстакла међуетничку мржњу на Kосову". Управо тамо где шиптарски сепаратисти не престају да говоре о измишљеним српским злочинима изазвиајући таласе насиља против Србе док се о злочинима над Србима не само ћути већ нико до сада није кажњен. Али, "Српска листа" је прихватила да учествује управо у таквом "политичком" систему и да баш таквом да легитимитет који никада не би имали без учешћа Срба у њима. Како изгледа, полаку долази време за наплату.

Такозвана "Српска листа", коју је основао Александар Вучић у корист шиптарских сепаратиста, на прошлим сепаратистичким квази-изборима кажњена је са 2.000 евра а раније, такође због сличног спота којим се "штите" српски интереси, кажњена је са 20.000 евра. Без сумње осим политичког легитимитета, ова Вучићева странка активно учествује и у новчаном финансирању и попуни буџета илегалне НАТО/шиптарске творевине, такозване "републике Косово"!

Због свега што можемо да видимо више је него јасно да је једино решење бојкот илегалних сепаратистичких избора на Косову и Метохији!





БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Srpska_Lista #Izdaja #Kazna #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине