Вести:

уторак, 17. септембар 2019.

Један од водећих француских политичара бацио ЕУ заставу и заменио је француском! (ВИДЕО)

уторак, 17. септембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Један од млађих алии одећих политичара у ЕУ, Флориан Филипот, збацио је заставу Европске уније са Центра за јавне финансије (пореза) и заменио је француском заставом на одушевљење присутних.

 #Evropa #Francuska #Zastava #eu #Anti-EU #Evroskepticizam #kmnovine
Расте антиЕУ расположење у Француској, једној од кључних чланица уније!





Према наводима француских медија, око 120 агената јавних финансија блокирало је данас овај порески центар. Они осуђују претње јавним услугама и запошљавању.

Гнев агената срочен је у две речи: Дармани план, према министру за јавне финансије, Жералду Дарманију, који овим нацртом предвиђа укидање 4.800 радних места у року од три године. 

Флориан Филипот
Оправдање се није доплао агентима који масовно протестују а којима се прикључио и Филипот, оснивач странке "Патриотс" и човек за кога су медији предвидели да би могао да доведе Марин Ле-Пен на место председника. Он је као кривца директно видео Европску унију, као административни центар који се уздигао изнад државних Влада узимајући њихов суверенитет у своје руке. Због тога се попео на балкон пореске управе, пришао месту на коме су се налазиле застава ЕУ и францукса застава и скинуо ЕУ бацивши је уз осмех са балкона а онда заменио француском што су присутни гласним скандирањем одобрили!

Видео је постављен на друштвену мрежу Твитер уз коментар "ово вам Бибиси (водећи медији) неће приказати". И заиста, за сада овог снимка нема у водећим медијима, зато не пропустите прилику да га погледате:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Evropa #Francuska #Zastava #eu #Anti-EU #Evroskepticizam #kmnovine #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине