Вести:

четвртак, 26. септембар 2019.

Албин Курти започео своју кампању из Лепосавића (ВИДЕО)

четвртак, 26. септембар 2019. | КМ новине 1

Пред наступајуће сепаратистичке квази-изборе, један од екстремнијих шиптарских политичара Албин Курти, започео је своју кампању на северу Косова и Метохије.

Албин Курти







 
Ово је на својој Фејсбук страници објавио сам Курти. Он се у селу Бистрик срео са члановима породице погинулих албанских терориста из периода рата на КиМ величајући њихову "жртву" као "херојску".

Видео сусрета са Шиптарима који живе на северу КиМ, у општини Лепосавић коју сепаратисти називају "Албаник" по свом уобичајеном експанзионистичком тренду албанизације српских назива насеља, Курти је пропратио речима:

"Прошло је више од две деценије од завршетка рата, међутим, на северу Косова, у селу Бистрица у Албанику (Лепосавић), слобода тек треба да дође. Али овде живи породица мученика нације Фатиме Хетеми која је херојски пала заједно са Фехмијем и Џевом Ладровци. С поштовањем се сећамо Фатиме и подсећамо се на велику цену наше слободе и на то како она остаје непотпуна у овом делу наше државе".

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Иронично је да овај албански националиста, Албин Курти, за могућност да започне кампању са севера КиМ, захвалност дугује српском националисти - додуше бившем, Александру Вучићу. Својим процесом издаје Косова и Метохије, Вучић је омогућио и најекстремнијим албанским сепаратистима да се слободно шетају српским срединама и још промовишу, недвосмислено најављујући нови талас терора над Србима.

За то исто време у српским срединама на Косову и Метохији се скрнави и руши све што има било какав предзнак српског а да Вучићеви људи на све то одговарају млитаво, слабашно, са одобравањем задржавајући свој понизни став.

Харадинај: Табла ''Република Србија'' је уклоњена - Вуловић: ''нема везе''... - КМ Новине

Харадинај: Табла "Република Србија" је уклоњена #Tabla #Zubin #Potok #Kosovo #Metohija #Srbija #Separatisti #kmnovine Про-сепаратистички медији са Косова и Метохије, уз уважавање политичке позиције ратног злочинца Рамуша харадинаја, преносе његову објаву о уклањању табле "Република Србија - општина Зубин Поток".



БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Leposavić #Zubin #Potok #Kosovo #Metohija #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine

1 коментар:

  1. Какав самар за Српску и за Марка тапшача . Бојкот

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине