Вести:

понедељак, 23. септембар 2019.

Терориста бивше ''УЋК'' одбио да прми позив ''суда''

понедељак, 23. септембар 2019. | КМ новине 0

Припадник терористичке "УЋК" одбио да прими позив такозваног "Специјалног суда за ратне злочине" који функционише уз помоћ албанског сепаратистичког система.

  #Zločin #UĆK #Teror #terorista #Kosovo #Metohija #Srbija



Бивши припадник терористичке "УЋК", такозвана "Ослободилачка војска Kосова", Башким Гаши из Суве Реке одбио је да прими позив сепаратистичког тзв "Специјалног суда" за злочине бивших високих учесника терористичке организације косовских Албанаца.

Гаши је одбио да се појави пред судом, саопштено је данас из Организације бивших припадника те злочиначке паралимитарне организације.

У саопштењу се наводи да су Гашију "сугерисали да прими позив и да не ствара преседан" за друге припаднике те злочиначке организације.

Организација "ветерана" терористичке парамилитарне групе је позвала медије да "оставе на миру" Гашија и да се са свим питањима и информацијама обрате њима, преносе агенције.

То је други пут да се неко од позваних пред Специјалним судом не одазове позиву.

Током прошле недеље у Хаг је позван и бивши терориста ОВK Петрит Бојаџиу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зоран Влашковић: Екслузивно - Потпуна истина о албанским терористичким организацијама на КиМ! - КМ Новине

"Подужи је историјат и злочиначки биланс терористичких напада АНА у Македонији, на југу Србије и на Косову" - Амерички председник Џорџ Буш је 2001. године ''ОВК'', а шеф УНМИК- а на КиМ Михаил Штајнер је 2003. године АНУ (ОНА) прогласили терористичким организацијама. - Косово бара албанских терориста за које амбасадори у Приштини ћуте, значи подржавају их!


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине