Вести:

четвртак, 22. август 2019.

Тони Блер организовао састанак Вучића и Помпеа

четвртак, 22. август 2019. | КМ новине 0

На састанку Александра Вучића и Мајка Помпеа нашао се и Тони Блер, извештавају медији скривену чињеницу.

 #Америка #састанак #Вучић #Помпео #Косово #Метохија #Србија  #Злочин #Kosovo #Metohija #кмновине


Осим порука са састанка председника Александра Вучића са америчким државним секретаром Мајком Помпеом, пажњу јавности у Србији изазвала је и чињеница да је ту био и премијер Велике Британије Тони Блер, ратни злочинац и један од водећих људи НАТО агресије на Србију 1999. године.

На питање телевизије Н1 да ли је то тачно и уколико јесте у ком својству је он присуствовао разговорима, саветница председника Србије за медија Сузана Васиљевић још није одговорила.



Међутим, нешто пре него што је састанак почео, муслимански портал из Босне "Издвојено.ба" подсећа да је Тонија Блера "Вучић ангажовао пре две године за лобисту и саветника. Наравно, његове услуге се скупо плаћају, милионима долара. Али изгледа да се исплатило. Јер лобиста Блер је успео оно што се донедавно чинило немогућим, обезбедити сусрет на високом нивоу омраженог српског предсједника и једног високог америчког званичника".

Видели смо да је овај сусрет максимално искоришћен у политичке сврхе и за промоцију Александра Вучића, како босански портал наводи "омраженог српског председника", што значи да заиста јесте скупо плаћен. А пошто је тако он ће најскупље ипак коштати Србе и државу Србију јер преко наших леђа је Вучић и "стигао до звезда". Наравно, сећамо се да су те "звезде" са неба сејале смрт над Србијом 1999. године. После свих антисрпских потеза овај сусрет је још један у низу јер је управо Тони Блер један од највећих заговорника независности шиптарских сепаратиста.

Ово је потврђено и након састанка када је државни секретар САД Мајк Помпео поручио да је председника Србије Александра Вучића у Њујорку "охрабрио" да се фокусира на "стратешки циљ" - чланство у ЕУ и да обнови дијалог са "Kосовом". Конкретно, ово значи подстрек даљем раду државних органа Србије на издаји Косова и Метохије.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Америка #састанак #Вучић #Помпео #Косово #Метохија #Србија  #Злочин #Kosovo #Metohija #кмновине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине