Вести:

петак, 30. август 2019.

„Протерани“ симпатизери ОВК из ЦГ: Морају да је напусте чим заврше летовање (ВИДЕО)

петак, 30. август 2019. | КМ новине 0

Међутим, и овом приликом "флексибилни" црногорски правосудни систем није пропустио прилику да се наруга правди - терористима "у повоју" је дат рок од недељу дана да напусте Црну Гору, преноси ИН4С

#Kosovo #Metohija  #Srbija #CrnaGora #Šiptari #teroristi #uck #ovk #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine


ИН4С је данас обавијестио јавност о дешавањима током синоћне прославе у Улцињу. Наиме, осим већ уобичајеног скандирања „Ослободилачкој војсци Косова* (УЧК), према тврдњама свједока, скандирано је и „Убиј, убиј, Србина“. Све се то дешавало у самом центру града, тачније у Пристану поред Мале плаже.



Као и обично, и овог пута су верски и етнички мотивисана мржња и позиви на убијање Срба остали практично некажњени.

Наиме, наш извор је информисао ИН4С да је симпатизерима терориста изречена забрана уласка у Црну Гору у наредних шест месеци, и симболична новчана казна. Међутим, и овом приликом „флексибилни“ црногорски правосудни систем није пропустио прилику да се наруга правди – терористима „у повоју“ је дат рок од недјељу дана да напусте Црну Гору.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




По свему судећи, ништа не смије да угрози блиске везе наших власти са приштинским, па ће „несташни“ младићи имати прилику да још који пут запјевају испод „најплављег“, црногорског неба.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: ИН4С    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija  #Srbija #CrnaGora #Šiptari #teroristi #uck #ovk #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине