Вести:

среда, 24. јул 2019.

Клокот: Срби под несносном тортуром локалних властодржаца

среда, 24. јул 2019. | КМ новине 2

Физички сукоб у Клокоту на КиМ, који је изазвао члан локалне власти и рођак властодршца по оба система, државе Србије и сепаратистичког илегалног режима, Божидара Дејановића још један је од низа скривених тортура са циљем заштите “угледа” овдашњих наметнутих бахатих и лажних представника Срба.

#Teror #Srbi #SrpskaLista #Šiptari  #Kosovo #Metohija #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve
Фото: Илустрација





Наиме, дан после Видовдана, 29. јуна поподне, дошло је до физичког обрачуна између председавајућег илегалне, сепаратистичке “општине Клокот”, Жарка Дејановића и овдашњег мештанина и његовог првог комшије Златка Јеринића, сазнају КМ Новине.

Жарко Дејановић је рођени брат Божидара Дејановића, градоначелника сепаратистичке “општине Клокот”, у чије скривање антинационалних и про-сепаратистичких потеза, у последње време, локални и државни медији улажу много труда.


То је само једна од потврда да власт у Београду, под чијом контролом је онај део медија који није на сепаратистичком буџету, на истакнута места намерно намеће најгоре међу Србима јер су такви обично спремни на све.

Разлог поменутог сукоба и, како извор КМ Новина наводи, “Жарковог силеџијског и бахатог понашања” била је музика у локалном кафићу. Жарко је бесомучно тражио понављање једне исте песме што је дозлогрдило свим гостима. У једном тренутку је Златко је пришао конобару и затражио да се музика промени, односно да се прекине са понављањем једне исте нумере, Жарко је истог тренутно постао претерано агресиван.

Уз жестоке псовке и увреде, готово избезумљено је пришао Златку и питао га: “шта ти хоћеш? Ми те хранимо!”

Не чекајући било какав одговор Жарко Дејановић је физички насрнуо на Златка ударајући га снажно два пута у главу. Након тога сви присутни су ућутали јер српски народ на Косову и Метохији, од доласка актуелног београдског режима на власт, препуштен је на милост и немилост локалних властодржаца који над њим врше бруталнију тортуру него што су то чинили шиптарски сепаратисти.

Жарко Дејановић




 
“Нема краја бахатом понашању браће Дејановић која су на власти” каже овдашњи Србин огорчен, уплашен и забринут за сопствени опстанак на Косову и Метохији који сада угрожава власт наметнута од Београда. Невиђена бахатост и грубијанство испољено према Србима са КиМ од стране тих властодржаца, представља најснажнији механизам прогона коме су косовскометохијски Срби до сада били изложени, тврде мештани.

“Народ широм Србије мора да се упозна са овим што се овде дешава. Из дана у дан преживљавамо све горе ствари од Божидара Дејановића и људи из његовог најближег окружења. Пре свега то су његов заменик, Саша Мирковић и председавајући Жарко Дејановић. Мало се говори о томе да је Саша Мирковић први сепаратистички градоначелник против кога је подигнуто 15 оптужница за проневеру али се од већине њих спасао. Како, то нико не зна. Никоме није јасно за кога ради и како има толику моћ” каже саговорник КМ Новина који је желео да редакција не објављује његово име.

Актуелни учесници власти у коалицији српских издајника са шиптарским сепаратистима, попут браће Дејановић из Клокота, Ивановића из Новог Брда, Ракића, Спирића, Вуловића, Теодосијевића и других на северу Косова и Метохије, најубитачније су средство против опстанка Срба на земљи њихових предака.

Оваква врста третмана преосталог српског живља од стране локалне власти, којој је дозвољено све укључујући и највиши вид криминала да обавља без икаквих санкција и последица, указује на више ствари. Да иза тих људи стоје моћници на највишим нивоима власти како у Београду, тако међу шиптарским сепаратистима али и у круговима Међународне заједнице.

Марко Ђурић и његов поуздан човек - Божидар Дејановић

Сви они веома добро знају шта се дешава али то што не реагују показује да одобравају терор над Србима које на тај начин жле да иселе, да натерају да прихвате све што они од њих очекују укључујући и одобравање сопственог нестанка а један део да задрже и дају му одрешене руке јер када поред терора од тих, својих људи, нема ко да их заштити онда у њима настаје стање потпуног очаја и губитак сваке наде. 




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Korupcija #Mito #Granica #Prelaz #Mađarska #Srbija #Šiptari  #Kosovo #Metohija #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

2 коментара:

  1. Анониман24. јул 2019. 17:58

    Србија не може да опстане без Косова - то је, бити или не бити!

    ОдговориИзбриши
  2. Која је следећа Српск институција која се гаси јужно од Ибра. За пар дана Влада РС гаси Пореску управу Гњилане. Време је да се устане

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине