Вести:

уторак, 2. јул 2019.

Издат 'међународни' налог за хапшење Милана Радоичића?

уторак, 2. јул 2019. | Уреднички колегијум 0

Илегални сепаратистички "Суд" албанских сепаратиста расписао је "међународни налог за хапшење" потпредседника "Српске листе" Милана Радоичића, осумњиченог за учешће у убиству Оливера Ивановића, пише албанска штампа из Приштине.

Милан Радоичић








Након претреса и одбијања позива за испитивање од стране такозваног "Специјалног тужилаштва" косовских сепаратиста, које истражује Ивановићево убиство, расписана је "међународна" потерница за Радоичићем, преносе медији на српском привржени албанским сепаратистима са Косова и Метохије.

Међутим, конкретне потврде нема а представник ове илегалне квази-институције сепаратиста, Суљ Хоџа, новинарима је рекао да га „позову сутра“.

Адвокат Милана Радоичића, Жика Јокановић, у телефонском разговору са про-сепаратистичким новинарима из медија на српском, каже да није обавештен о томе те да не може да коментарише.

Иначе, вести из извора који подржавају шиптарске ратне злочине којима је створена актуелно стање, прате се са гађењем нарочито зато што сваку прилику користе да промовишу и пруже легитимитет илегалним квази-институцијама сепаратиста.

Када посетите њихове веб-портале и видите да их спонзоришу америчка влада, немачке и британске владине и невладине организације те разне НВО попут Фонда за отворено друштво, лако ћете схватити да се из једног центра ствара општа и погрешна слика о томе да српски народ на КиМ прихвата фашистичку политику Запада и издају Београда, што је потпуно нетачно. Ипак, једна толико страховита и погубна информација се мора имати у виду непрестано док се те вести прате.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Милан #Радоичић #HumanitarnaKriza #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине