Вести:

среда, 17. јул 2019.

Опљачкана Пошта у Гораждевцу

среда, 17. јул 2019. | Уреднички колегијум 0


У Гораждевцу је прексиноћ обијена филијала Поште Србије при чему је опљачкана мања количина новца, јављају локални медији на српском језику.

#Šiptari #Goraždevac #Separatisti #Pošta #Srbija #Kosovo #Metohija #kmnovine
Обијена пошта / Фото: Радио Гораждевац

Да је пошта обијена први је приметио радник који је око седам часова дошао на посао. Он је случај пријавио такозваној "косовској полицији" која је изашла на место злочина и започела истрагу.

Провалници су обили главна врата Поште која су обезбеђена решеткама. Према сазнањима са лица места, однет је сеф али у њему није било веће количине новца. Запослени у Пошти Србије у Гораждевцу нису били расположени да дају изјаву за медије.

Још једна пљачка у највећем Српском селу у Метохији узнемирила је мештане који живе у непрестаном траху од нвих напада како по ноћи, тако и по дану, попут последњих насртаја да се у ово сло одложи већа количина отрвоног отпада у режији шиптарских сепаратиста.КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Šiptari #Goraždevac #Separatisti #Pošta #Srbija #Kosovo #Metohija #kmnovine

Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.