Вести:

уторак, 2. јул 2019.

Шиптарки сепаратисти инсталирали мобилне трговине хране на северу КиМ

уторак, 2. јул 2019. | Уреднички колегијум 0

Према наводима медија представници шиптарских сепаратиста инсталирали су мобилне трговине у српским срединама на северу које су под јаким полицијским обезбеђењем.

#Šiptari #Priština #Separatisti #HumanitarnaKriza #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine
Фото: КМ новине, архива




Како америчка телевизија на срском језику Н1 преноси,  представник сепаратистичких квази-инстиуција са Kосова и Метохије, Ендрит Шаља је јуче током поподнева боравио у овом граду где је уз обезбеђење такозавне "косовске полиције" испратио комби са храном за општине на северу Kосова и Метохије.

Ова америчка телевизија, у чемује ће је касније пратити и други медији, покушава да тај гест представи као хуманитарни и у свом извештају је избегавала колико је то било могуће, да наведе да се ради о покретним продавницама а не о "доставци хране".

Занимљиво је да је Шаља истакао како је обавестио градоначелнике општина на северу Kосова о одлуци сепаратистичке "владе Kосова", коју је раније током дана најавио Рамуш Харадинај. Наравно, ови "градоначелници" иначе чланови Вучићеве "Српске листе", у пуној су обавези да поштују сваку одлуку Рамуша Харадинаја и других шиптарских сепаратиста.


"Мобилни пунктови ће од данас перманентно, свакога дана бити постављени у разним деловима ових општина како би грађани имали могућност да се снабдевају са елементарним прехрамбеним производима", рекао је Шаља.

Возачи камиона кажу да није било заинтересованих за куповину тих намирница. 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Šiptari #Priština #Separatisti #HumanitarnaKriza #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине