Вести:

недеља, 2. јун 2019.

Ако Косово добије независност, нема мира за нашу децу ни унуке

недеља, 2. јун 2019. | КМ новине 0

Ако Косово добије независност, ту нема мира за нашу децу и унуке. Ни за 50, 100, 150 година... никада се Србин неће помирити са независним Косовом, само је питање хоћемо ми решити тај проблем или ће он остати будућим генерацијама.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Boj #Nezavisnost #Nikada
Бој на Косову, икона, детаљ






Сви који мисле да ће нам сванути када издамо Косово и уђемо у ЕУ, грдно се варају. Мислим да се то никада неће десити, али ако се деси, то је почетак краја.

И опет наглашавам, НИКАДА СЕ СРБИН НЕЋЕ ОДРЕЋИ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, што значи да ће сигурно у једном тренутку будуће генерације кренути доле, тако да вам је та прича "дајте Косово да не буде рата" плитка и кукавичка.

Не кажем ни да треба сви да се затрчимо доле и да нас амери спрже једним напалмом, то они и желе, а овај народ је само у 20 веку сведен на "ми смо мали народ" а били смо регионална сила и највећи народ на балкану пре 100 година!!!

Нама треба препород пре свега у духовном, економском и демографском смислу, а што се Косова и Метохије тиче, да се паметно и дипломатијом боримо док се прилике у свету не промене а онда муњевитом акцијом вратити окупирано, па и Скадар ако треба, а треба.

И, када смо код Скадра, старе србске престонице пре Немањића, краљ Петар га се одрекао у корист албанаца зарад мира у кући па шта смо добили? Хоћемо ли имати независан Крагујевац за 100 година?

Димитрије Обрадовић, Фејсбук

 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине