Вести:

уторак, 4. јун 2019.

Поводом 20 година ''мира'' на Косову у француској катедрали се молили Алаху (ВИДЕО)

уторак, 4. јун 2019. | КМ новине 0

Западњаци почињу полако да сxватају шта су учинили србском народу. Овај текст је превод са једног француског сајта који оштро напада своје политичаре, медијску манипулацију и америчкy превару.

Илустрација: КМ Новине


"Бомбардовали смо погрешну страну" рекао је 2004. године, канадски генерал-мајор Луис Мекензи...

Недавно су двојица новинара из Ле Монде Дипломатик осудио нискост западњакa
, који су започели рат против Срба, покретањем највеће кампање за дезинформацијy крајем двадесетог века:

Позивам вас да прочитате одличан чланак генерала Доминика Делавардеа, сведока сукоба који је уследио након агресије на Србију, вешто оркестрираног од стране Вашингтона⇗:

Али вратимо се на ову жалосну епизоду. Деуз.инфо пише:

Позив на исламску молитву одржану 22. маја у катедрали Сан-Луис де Инвалидес, поводом 20. годишњице "мира" на Косову, је срамота без преседана, увреда наших војника, скрнављење овог местa сећања на нашу војску.


Карикатура "Пресент.фр" приказује љутиње француске официре и војнике "избачене" из катедрале у којој се моле муслимани.

Светост ове престижне катедрале, у којој су поређане стране заставе, ратни трофеји освојени од непријатеља Француске, нe дозвољава такво светогрђе.


Певање "Алах је највећи ... Нема правог божанства осим Алаха..." у овом хришћанском здању препуном историје, у којем су дошли толики престижни краљеви и војници да се моле, је увреда која може само пробудити срам и бес у француском народу.

Али колико далеко иде нискост наших политичких и војних лидера, који не престају да чине уступке исламу? Како се војни гувернер Париза могао понизити пристанком на такву срамоту? Још један највиши официр који је тешко погођен ''звезданим синдромом'' од најраније доби, а нема ни луцидност ни здрав разум који се очекује од правог војног вође!

Генерал који изгледа не зна ништа о страшној стварности сукоба на Косову, а још мање о ономе што је данас постало ова земља: мафијашка држава!

О овој безобзирној церемонији одлучено је без обавештења капелана Инвалида и бискупа. За то је
одговоран војни гувернер Париза, генерал Ле Раи, јер је музеј војске додељен катедрали Саинт-Лоуис дес Инвалидес.

Питате се зашто француске власти показују толико љубазности према муслиманима косовским Албанцима и толико презирa према српском народу?

Штавише, током прославе стогодишњице победе 1918. године под Славолуком, српски председник је испао из званичне говорнице. Врховно понижење, док је Србија, наш 1914 - 1918 савезник, изгубила 1,2 милиона у сукобу. Али Макрон игнорише историју.

Сан-Луис де Инвалидес
Два одлична чланка Софи Дуранд⇗ и Кристин Тасин⇗ осудили су скандалoзну церемонију Инвалида.

Али вратимо се на Косово, псеудо-државу која је једнострано прогласила независност, упркос међународном праву.

Пратећи невероватне лажи западњака, Американаца и Европљана, НАТО је прогласио најнепоштенији рат против наших пријатеља и савезника, Срба.


Француска је учествовала у овој гнусној агресији удруживши снаге са армадом од више од 1.000 авиона да бомбардују Србију, по налогу америчког генерала Веслија Кларка. Рат који је НАТО покренуо, без одобрења УН.

Поздравимо рад двојице новинара Ле Монде дипломатике, Сержа Халимија и Пјера Римберта, који су обновили истину недавно написавши изванредан чланак о овом крвавом рату против Срба који је у прољеће 1999. године трајао 78 дана - "Највећа лажна вест двадесетог века".

У овом сукобу, који је супроставио Србе против косовских муслиманских Албанаца, дошло је до интензивне кампање демонизације српске владе, са незамисливим медијским измишљотинама, што много говори о моралности наших лидера и етици наших медија. Држ' те се, вреди знати!

"Срби починили геноцид; oни играју фудбал са одрубљеним главама, уклањају лешеве, истржу фетусе из трудница и пеку их", рекао је тада немачки министар одбране.


"Убили су 100.000 до 500.000 људи." (ТФ1)

"Кремирали су своје жртве у пећима типа који су се користили у Аушвицу" (Дејли Мирор)

Очигледно, чак и барбари исламске државе поред њих су мала деца за Србе. Срби су планирали етничко чишћење Косова како би искоренили муслиманске Албанце. То су биле порукe којe je требалo пренети јавном мњењу y изложеном дневној поплави медијске артиљерије.

Била је то највећа манипулација на крају века, како би се оправдала агресија НАТО-а на Србију.
 
"Слободан Милошевић је планирао етничко чишћење Косова", каже већина европских новина. То је српски план "Поткова".


Ипак, овај план је фалсификат лажиран документима бугарске обавештајне службе и прослеђен Немцима. Тако је са овим "лажима"
рат био хитно потребан да би се спасили Албанци од геноцида..

Оно што је одвратно у овом сукобу је то што смо напали пријатељску земљу која није угрозила ниједну земљу у Европи. То је била одвратна издаја Француске свог историјског савезника, која ће остати неизбрисива мрља у француско-српским односима. Срамота.

Све су то биле лажне вести. Никада није било геноцида а агресори
су били Албанци, рекао је генерал-мајор Мекензи 2004. године.

Комадање Србије je озакоњено у фебруару 2008. године, када је Косово једнострано прогласило независност уз подршку западњака.

Путин, савезник Срба, протестовао је, али узалуд. Разједињена Русијa још није била повратила своју војну моћ и није импресионирала Клинтона.

Али арогантни западњаци нису морали да се носе са немоћним случајем. Путин је
послао назад бумеранг неколико година касније анексијом Крима. Руски медвед је завршио хибернацију...

Понижење које је цар трпео 1999. године је напокон опрано!

Што се тиче 20 година мира на Косову, то је најгротескнија прича.

Пре свега, Косово је фантомска држава коју су направили Американци, али је 88 од 193 држава УН чланица не признаје.

То каже Филип Мигаулт, директор Европског центра за стратешку анализу.

"А што се тиче "УЋК" (такозвана ''Ослободилачка војска Косова'') сви Срби знају за његову сврху. Њена једина сврха је освајање и одржавање независности Косова. Циљ је да се покрајина етничкиочисти, да ту остане само један народ. Она је крива за ратне злочине и злочине против човечности током сукоба 1998-1999. Не каже то Београд. То каже Европска унија. Управо су лидери "ОВК", Хашим Тачи и Рамуш Харадинај, који данас воде Косово, мафијашку "државу", ценат трговине дрогом и људима у Европи, одакле је на стотине људи отишло да се придруже исламској држави".

За такву творевину, без вере и закона, генерал Ле Раи је отворио врата катедрале Сан-Луис дес Инвалидес! На његовом месту бих састругао зидове!


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Додао бих да Косово има националну војску, на жалост Србије, која је види као нову претњу. Само је Русија осудила ову ескалацију, док су напетости између Београда и Приштине и даље високе.

У случају конфликта, са које стране границе ћемо бити? Опет у кампу издајника који издају своје пријатеље? Са Макроном знамо одговор...

Превод са француског Deuz.Info,
Др Јасмина Вучић-Пеев




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине