Вести:

среда, 19. јун 2019.

Зоран Влашковић: Фашистичко затирање српства

среда, 19. јун 2019. | КМ новине 0

Највећи живи европски фашиста, немачки "амбасадор" у Приштини, Кристијан Хелт, брише српску историју.
 









  •  Не случајно Хелт је из Ватикана дошао у Приштину.
  •  Немци дају паре за прекрајање српске историје.
  •  Хелт причитај књигу Оливера Јенса Шмита o Скендербегу и окачи оправдано српску заставу на споменик Скендербега

Пише: Зоран Влашковић



Највећи живи ходајући европски фашиста, немачки амбасадор у Приштини Кристијан Хелт, на основу фалсификата и лажи, без чињеница, отворено је почео да затире српску историју на Косову и Метохији и прави неку неутемељену католичку прошлост.

Прво, Кристијан Хелт је на основу фашизма дошао у Приштину као амбасадор, а пре, не случајно амбасадор је био у Ватикану.

Геноцидна творевина Немачка је главни кривац што је у прошлом веку у свету убијено више од 60 милиона ствновника.

Немачка данас корача увелико Хитлеровим фашистичким путем. 

Остаци цркве Светог Николе у Новом Брду



Немачка је фашисту Кристијаха Хелта инсталирала у Приштину газећи и пљујући Повељу Уједињених Нација, газећи и пљујући Хелсиншки споразум од 1. августа 1975. године, пљујући и газећи сва начела ОЕБС- а, пљујући и газећи, Бадинтерови комисију, пљујући и газећи Устав суверене државе Србије, пљујући и газећи Бечку конвенцију о дипломатији, пљујући и газећи Р -1244 СБ ОУН...
Кристијан Хелт
Значи Хелт је амбасадор у Приштини на основу фрашизма.

Одговори Европи, фашисто Хелт, на основу чега си то друго у Приштини ако не на основу фашизма!?

Фашисто Хелт, целокупна светска академска заједница и на свим светским универзитетима се учи да је ''Насиље, било да је физичко или правно, у твом случају оба, институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма''.

Фашсто Хелт, и ти си улогу фашистичког амбасадора почео увелико да утемељујеш на Косову и Метохији, српској тероторији и по Р -1244. 

Српки извори говоре  да је црква Светог Николе изгледала овако






Дошао си да на темељима српске цркве, без икаквог знања, морала, са нешколованим Харадинајем без иједне прочитане књиге, фашизмом, претвараш српску цркву у католичку.

Фашисто Хелт Албанци су од 1999. године до сада, на основу Хитлерове теорије из ''Мајн Кампфа'' – ''Кад једном народу уништите споменике, у другом колену ту неће нити тог народа'', на Косову и Метохији уништили више од 10.000 споменика на српским гробљима. Ти то здушно подржаваш баш као фашиста.


Фашисто Хелт прочитај књигу немачког универзитетског професора Оливера Јенс Шмита о Скендербегу и видећеш, на основу историјских докумената да је Скендербег био Србин. Но, ти као фашиста пристајеш на алкбански фалсификат.

Оливер Јенс Шмит -Породично-стабло-Кастриота у 15 веку. Страна 12 књиге




Фашисто Хелт прочитај књигу немачког публицисте Јиргена Елзесера ''Ратни злочини - Бестидне лажи и жртве НАТО – у косовском сукобу'' и видећеш колико је фашистичких лажи изрекла немачка фашистичка елита, тада на власти.

Нажалост, ти си и њих превазишао доласком као као највећи ходајући европски фашиста данашњице.

Свако у свету сумња за наводно твоје универзитетско обазовање чим виде да у Приштини општиш са неписменима Тачијем Харадинајем, Весељијем.... који заједно немају страницу прочитане књиге. Да си интелектуалац сигурно то не би радио.

Међутим ти су Приштини да утемењујеш фашизам, антидемократију, антицивилизацију, нацизам... И то ти иде, фашисто Хелт, од руке.

Но, сигурно фашизам неће имати дуг пут као што није ни имао у Србији. Али, има још и оне Европе која је тековина људских права, којој фашисто Хелт никад ниси припадао.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине