Вести:

субота, 15. јун 2019.

др Јасмина Вучић Пеев: Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама?

субота, 15. јун 2019. | КМ новине 2

Јавност сазнаје да немачки фондови претварају православну цркву Светог Николе на Новом Брду у католичку цркву. Окупирано Косово и родољуби не реагују. Историчари и правници махом ћуте.

Језива ватиканска тама


Пише: Др мед Јасмина Вучић ПеевА имало би сe шта ту анализирати. Пуно тога РАЗУМЕТИ. Доћи до корена наших вековних проблема. Дефинисати непријатеља...  и можда наћи право решење за Мир, Правду и Слободу.

Летимичним погледом на Листу најстаријих цркава из Википедије клик на везу може се одмах уочити колика је манипулација на овом пољу: најстарије цркве, православне из  IV века наше ере, су представљене као ''католичке'' иако сви знамо да католицизам није ни постојао у овом преиоду. Тек 1054 се Римска сатанска теокрација одвојила од правих верника и од тада само може да се говори о ''римо-католицизму''!

Дакле, пљачка наших цркава је глобална, на свим нивоима. Није она само на Косову тако очигледна и брутална. И не само да је Википедија заробљена у манипулативним текстовима без смисла... цела историја човечанства је изопачена. Медији су продани.

Летимичним погледом преко ове дуге листе са сликама, видимо да је све што је православно, исечено je на неке коптичке, еритрејске, етиопијске, рано хришћанске, арменијске, сиријске, ''симултанске''/''подељење'' (?) иако овај термин није постојаo пре краја средњег века и то само у Немачкој... ''цркве''!
Папа Пије XII са Хитлером
 Нема сада ни речи о ''бизантијским'' јер је Википедијa очишћена од стране ватиканских плаћених агената који даноноћно y таминим подрумима змијског гнезда раде на рушењу свега што је Истина, Правда и Србско. Пошто су измислили појам ''бизантијски или византијски'' да би сакрили нашy србску историју, сада скривају и тај сам појам по бесплатним енциклоподијима где милиони људи траже податке. Једноставно су све ''византијске 'цркве' постале ''римско-католичке''. Србске видимо како то постају, на Косову, управо пред нашим очима.

Не треба бити неки велики стручњак да би се разумеле најосновније ствари - ето, погледајте најстарије црквице у Сирији - људи који се у њима моле себе сматрају православним хришћанима. О њиховим страдањима се ништа не чује у свету, као ни о нашим на Косову! Управо зато што су православни! Њихове цркве се руше... а најстарије су на свету!   

Погледајте ову црквицу из  IX века из франкофонског дела Швајцарске потпуно у ''византијском стилу''!  -  на зидовима ове цркве, у сред Швајцарске, у Моншерану - наше слово Ћ: клик на везу

Ниједна азбука нема ово слово - не постоји ''византијска'' азбука или језик! Постоји само србски! Грађена је управо од ''Скадарлене'' зване на Француском,  иначе Аделаиде на Немачком - женe Ота II  којој нико није могао да нађе родне податке. А градиоце је довела из '' Византије''! После ње, црква се поцепала на католичку и православну на Истоку... а све о њој је сакривено. Она је нажалост мајка Ото-династије која је основала први Римско-немачко рајх, Sacrum romanum Imerium Nationis Teutonicae.
Само име је лажа - пошто је мајка ове династије наша жена из Скадра која је сигурно говорила србски као и сав народ по целој Европи. Народ Теутониум, Дојче... је касније изведен од издајица које видимо данас у Монтенегро. Није чудо да управо Немци воде коло у превођењу православне цркве у католичку на Косовy. Они имају хиљадугодишње искуство у томе.

''Византијске'' цркве на Западу су постале одједном ''католичке''! А видимо како се то ради и у Украјини, Црној Гори, Косову... пред нашим очима!

Процес иде неометано хиљадама година.

Иако је очигледан, јаван... људи не разумеју?

Ево најстарије цркве у Швајцарској - Romanmotier: клик на везу

Оно што се не може сакрити јесте да је улаз у цркву на западној страни ка истоку исток - est, запад - ouest, север - nord, југ - sud, како показује обележеје на левој страни мапе. Управо то јесте основно обележје православних храмова док је код римокатилка обрнуто / Фото: др Јасмина Вучић - Пеев

На свим фотографијама ове цркве - Истина је сакривена. Она лежи на самом прагу овог здања - чим отворите врата, видите наше србске фреске, уоквирене мотивима винове лозе... по старински! Избледеле, једва видљиве - оне се не фотографишу и не мећу на Интерент. Сама реч ''Византијске'' се скрива!

Фото: др Јасмина
Вучић - Пеев
Јесте, црква је србска. И не само ова! Cве црквице по Швајцарској, у немачком и француском делу, где постоје здања зидана пре 1054 јесу у србском стилу! У Немачкој, Шпанији, Италији... све ''католичке цркве'' грађене пре 1054 . јесу грађене у ''бизантијском'' то јест србском стилу! Значи, отимачина је врло стара ствар!

Католици прекрштаваjу и отимају хиљадама година све што је наше. Своје сатанске храмове су увек постављали на словенске како би покрали самy енергију места. Они немају своје енергије, него живе на празитски начин, крађом онога што ми производимо нашим осећањима, мислима, веровањима...

Фото: др Јасмина
Вучић - Пеев
Jедноставно шире своје сатанске просторе силом - краду у тишини и отимају! Прекривају нам име! Подржавају наше непријатеље! Они стварају монолитски свет у коме њихов сатански освајачки ''бог'' треба да влада целим светом - јер, сама реч ''католик'' има то универзално значење којем они теже. Зато морају да нас униште.

Сaда, питање јесте - можемо ли ми то дозволити? Зашто СПЦ ћути? Зашто се повлачи? Може ли се још окреtати образ, после ''Крсташкиx'' ратовa, Јасеновца, Пага, Јадовна, Олује, Погрома 2004...  хоће ли СПЦ све предати и окренути образ да јој католички педофили опале са друге стране, оне по којој нису добили ?
Занимљиви трагови на једном од најстаријих делова грађевине из периода саме градње ове цркве, који се највише подударају са православним декоративним мотивима.

Свест, да постоји хиљадугодишњи непријатељ који уништава све наше, сплеткари ратове против нас... и ради на нашем уништењу, може да нас доведе до правог решења! Ако је наш непријатељ, Ватикан, онда треба да окренемо копља према Риму! 

Није ли сам папа ''одликовао'' мафијаша Тачија? клик на везу!

Подржао Геншу да разбије Југославију? Благословио Хитлера, Хабсбурговце, Крсташе... који су нас сви пљачкали?

Није ли време да разумемо ко нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама?
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

 1. Анониман17. март 2024. 10:58

  Обзиром да је овај текст објављен давних дана а нема коментара, јасно говори о томе у каквом духовном стању је срБски народ. Ја га први пут читам.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Анониман17. март 2024. 22:24

   Слажем се са вашим коментаром. И ја први пут читам,мада већ дуже време пратим сличне теме.

   Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.