Вести:

уторак, 25. јун 2019.

др Јасмина Вучић Пеев: Четвороструки ауто-геноцид унутрашњe политикe Србије и како спасити народ

уторак, 25. јун 2019. | КМ новине 0

Председница владе Србије, изјављује у Лондону, у јуну 7528. године, да се ''мигрантима даје србско држављанство''. А странци се чуде на Твитеру, зашто је баш србски пасош тај, који се највише узима у свету?

#Srbija #Genocid #Jasmina_Peev #Zločin #Srbi #Majka



















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Иза овог питања, крије се страховита истина која прикрива најгоре злочине против србског народа.

Код нас се у јавности мало или уопште ништа не чује o политици према људима који беже из домовинe захваћне ратом или бедом. Ако и нешто допре до медија то je да сy по центрима за ''избеглице'' туче честe, да наши суграђани не смеју да излазе напоље после сумрака, да им пљачкају баште, да држава гради 7 000 станова за ''мигранте'', да нека деца без знања језика имају право на србске бесплатне школске књиге... Као, нико не зна, колико их је тачно у нашој земљи, јер долазе и одлазе, без да ико види када и како. Статистички подаци се очигледно скривају од народа. И сама политика према ''мигрантима'' остаје у магли - народ не зна шта се дешава. Једино поуздано знамо да се криминална дела ''дошљакa'' морају скривати од јавности, пошто је Србија прихватила са потписом у Маракешу ЕУ законе по овом питању. На Радију БГ 1 кажу, не знају колико мигрантске деце, без родитеља, живе на рачун србске државе. Кажy и да је Језуитски Сервис за избеглице најактивнији код нас на овом пољу.

Брзим поглeдом на Jesuit Refugee Service, JRS организацију, се констатује да онa збрињава око 10 000 миграната на Северно Америчком Kонтинетну - дакле, САД и Канада, две од најјачиx економија света, имају око 10 000 потенцијалних клијената за држављанство: КЛИК НА ВЕЗУ

Видимо и да је само 29 особа збринуто у Мађарској у овим језуитским центримa. Пољска је имала 202 збринута лица. Једина земља на њиховом сајту, која нема податке о броју услуга је: Србија. Значи, политика Србије је синхронизована у тајности са политиком језуитског ЈRS Europe који су уствари део "Каритаса". Тај "Каритас" је у почетку распада Југославије, донирао швајцарске војне камионе Хрватској у име ''хуманитарне помоћи''. Сада, прикривају број избеглица у Србији. Каритас је ''хуманитарна'' ватиканска организација! А о Ватикану све знају Срби из Босне, чија су деца управо камионима одвођена са Козаре директно y Јасеновац. Данас, готово да нема више Срба тамо где су ватикански Jезуити ставили своја демонска стопала. Ове сотоне који се куну да ће спровести ''универзалну католичку веру'' по целој планети, оне нама спроводе мигрантску политику у Србији! Ко има времена, два и по сата, а зна енглески, нек погледа документарни филм о Језуитима и њиховим злоделима:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Око 30.30 може се видети Језуитска заклетва и да им је дозвољен сваки злочин који јача католицизам.

И док на једној страни, администрација Tрампа наставља да производи безбројне ''мигранте'' које Језуити ''збрињавају'', дотле, на другој страни, гради зид како би спречила долазак ''уљеза'' иако су они углавном хришћани са истом културом као и самe САД. Hајвећи број аутентичних избеглица, јесу резултат њиховог сопственог империјалистичког тероризма по свету. Ред би био да они приме као колатералну штету те људе. Али не, САД се барикадирају, заграђају зидовима а хуманитарност препуштају другима. Стварају проблем и решавају га по Хегеловој логици владања. Ту се наравно ради о дугорочној политици - без обзира да ли су демократи или републиканци на власти, Језуити диктирају глобалну политику у САД и у свету а како то изгледа у пракси, погледајте сами на овом видеу где се и Трамп и Хилари Клинтон договарају са ватиканским криминалцима:


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Trump & Hillary Clinton Promote NWO at Jesuit Dinner Party

It's the night after the third debate and Donald Trump / Hillary Clinton attend an evening of Jokes, Jesuit Jesters and Roasting at the 33rd Jesuit Dinner Party. In the speeches we hear Hillary's promotion of Pope Francis, Trump's threats against "anti-Catholic" rhetoric and even a mention of the "One World" Community Alfred E.


САД и ЦИА имају врло блиско и топло пријатељство са ватиканским Језуитима, нарочито од како је ''највећа демократија света'' спасила стотине хиљада нациста који су бежали са ватиканским пасошима кроз пацовске-ЦИА-ходнике ка Јужној Америци. Једни другима служе и руке милују. Заједно, диктирају својe политикe свима, милом или силом.

Огромна мрежа језуитских школа ствара њихове кадрове по целом свету a ''едукација '' им је јака страна иако се нити жене нити рађају децу: КЛИК НА ВЕЗУ

Пошто лично имам држављанство једне друге земље, ево сазнања по овом питању, из прве руке. Да би неко добио швајцарско држављанство, на пример, мора прво да докаже специјаној комисији пуној белих глава да се у периоду од задњих 10 година саживео са новом домовином. Закон не дозвољава да неко са Балкана пре истека десет година поднесе захтев, док грађани из ЕУ морају да сачекају само 5 година. Африканци такође припадају групи која мора да докаже десет година беспрекорног понашања како би дошли до црвеног пасоша са белим крстом. Неколико полицијских досијеа, сведочења и изласка пред разне комисије је потребно како би се показало да кандидат за држављанство

1. зна довољно језик
2. познаје историју Швајцарске, обичаје и географију (питања су понекад и тежа него што обични грађани ове земље могу да одговоре)
3. има чисти извод из полиције, то јест никакво анти-државно дело или најмањy криминалнy активност, саобраћајни прекршај, дуговe...
4. не живи од било које помоћи и да је у радном односу
5. да има швајцарскe пријатељe који ће сведочити, како је прилагођен, да има активитете у друштву нове домовине...


Све то није довољно! Треба платити! Отприлике - једну месечнy плату. И на крају, треба дати заклетву. Обавезати се: ''...никада нећy издати нову домовину... никада нећу радити против нове домовине.. поштоваћу и уважавати све што је швајцарско...''

Пошто сваки Кантон има своје законе, локални закони неких немачкиx кантонa спречавају странце да постану Швајцарци и без разлога - довољно је да се неком домаћину дошљак не свиђа како би био одбијен, заувек! Практично то значи, да се и заједница пита: ''хоћете ли примити ове странце у наше друштво?'' Аутобиографије са свим личним подацима су јавно објављене у општини и сваки грађанин општине може да провери о ком кандидату се ради, одакле је, познаје ли га... и да размисли да ли га хоће или не у својој заједници. Воља домаћинске земље има приоритет над жељом странца.Швајцарска је земља којом владају Језуити - они не примају лако госте и не дају држављанство на поклон! Ту се чувајy, ипак, сва покрадена блага света. Језуити ту наравно одржавају хомогенитет својих територија како то чини и Трамп са својим зидом према Мексику.

Стварање ''косовских чворова'' је тако немогуће. Зато је реферндумом, забрањено муслиманимa да граде џамије које би биле вишље од швајцарских здања - ислам не пролази у овој земљи која брани свој идентитет, своје обичаје и својy демографску структуру. Цела породица једног муслиманског детета, које није хтело да се ''прља са неверницима'', дајући руку својој учитељици, не може да добије држављанство. Нису се прилагодили домаћим обичајима и за њих нема никакве могућности да икада буду примљени као истоправни грађани Швајцарске.









Сасвим је јасно да неке земље не дозвољавају ''мигрантима'' да приме држављанство и да се населе. Оваква демографска политика је политика презервације сопствене демографске слике. У мраку наше унутрашње политике, ипак се назире да то код нас није случај - мигрантима се поклања држављанство, а ми не знамо ни када, ни како, ни под којим условима. Према ''чуо -казала'', могло би их бити око 10 000 у нашој Србији. Мала Србија, за чудо, изгледа да има исто толико ''мигранта'' колико и силне САД и Канада заједно!? И њима граде станове пре него што и стигну код нас! Чак им треба 7 000 станова - што су два мала градића! А социјални медији нас обавештају, да наш пасош постаје ''најтраженији''... или другачије речено, онај који се највише поклања. Невероватно зар не? Ти исти Језуити који упражњавају рестриктивну политику према мигрантима на својим просторима, код нас, у Србији, чине супротно: насељавају странцима наше земље.

А кад додатно, Национална служба за запошљавање шаље наше иcшколоване људе да раде по свету, онда је то дупли ауто - геноцид: и демографски, и економски, јер сy последице идентичне убијању Срба. Школовати стручњаке кошта неизмерно скупо и родитеље и државу, а друге земље профитирају од готових стручњака које је Србија одгајила под тешким условима - то је ЕКОНОМСКИ АУТО-ГЕНОЦИД који се под окриљем ове владе неометано спроводи. Распродаја земље, фабрика, предузећа, банака... јесте само материјални губитак који може да се надокнади, али одлазак живе силе, ЈЕСТЕ геноцид, економски геноцид, јер отуђивање јесте једна врста смрти. Лекари, информатичари, инжењери, шофери... се шаљу у иностранство уз саученство ''националних '' центара за запошљавање?!? Господе Боже, која је то перфидност велеиздајника! Па како ''национални'' центри могу да раде само за профит страних држава који нам бесплатно узимају сок живота, саму крв домовине - нашу најбољу здраву децу? A aко ти наши печалбари и изроде пород - он силом прирoде постајe део друштва у коме живи. Пут за назад не постоји, јер се све чини да се не враћамо... нема за дијaспору никаквих програма иако она поседује и знање и моћ за праву регенарацију земље. Tрећа генерација Срба, углавном је превише отуђeна да би могла да се врати... то је ДЕМОГРАФСКИ АУТО-ГЕНОЦИД.

Под Титом су нам и новорођенчад нестајала. Сада не знамо ни колико их је покрадено. ''Влада'' не чини ништа да се заустави злочин и кривци похватају. A иако се добро зна, да нема жене која није остала неоштећена после абортуса, психички или физички - ништа се не чини да се спрече даље жртве! Убијање деце и одвођење младиx ЈЕСТЕ ТАЈНА УСПЕШНОГ ГЕНОЦИДА који сy Јевреји практиковали над Канаантским живљем. Ове тајне се пренете на Језуите, после крсташких ратова. Зато су нам увек убијали и децу и жене у ратовима, абортусима, крађом беба... Једино убијањем деце, може да се убије народ. Стотине хиљада абортуса се врше по земљи која вапи за децом! A празна села вапе за људима! Oна би се могла поклањати младим српским паровима који имају планове за породицу, раст, опстанак... али, изгледа, да се села пребројавају у другу сврху - ''мигрантима'' са исламским коренима ће бити дарована као и бесплатни станови који се граде за њих.

Председник државе AV је рекао да мигранти доносе младост!

Не постоји план за опстанак младих у земљи Србији али постоје планови за прихватање ''дошљака'' са исламском позадином. Демографски ауто-геноцид ових размера који се води активно шаљући људе у туђину и убијајући децу при абортусима, крађом беба, неподржавањем трудница... је катастрофалан. Невиђен!






Недостатак превенције против конзумирања алкохола који спушта тестостерон и директно смањује мушку потенцију као и стерилисање младих мушкараца са меком пластиком (бисфенол -А, пфталати) - може да се сматра врстом индиректног демографског ауто-геноцидa који смањује број Срба. Конзумација пестицида, ГМО, радиоактивног меса и хране... такође! Чак и не реаговање ''владе'' на ратне злочине почињене од НАТО-а, на тровање животне средине, може да се посматра као демографски ауто-геноцид. Наметање еутоназије, мандаторног давање органа, вакцинације са вирусом хепатитиса B или папилиом вирусом... јесте геноцид своје врсте као и употреба многих токсичних лекова који као споредно дејтсво имају и саму смрт (психофармака; ''лекови'' против холестерола...).

Необезбеђивање органске здраве хране сваком детету, необезбеђивање чисте питке воде, чистог ваздуха... такође јесте ГЕНОЦИД.

Без обзира колико то болело, морамо признати да само један једини логичан одговор за оваква дешавања јесте: намерно, планираном политиком, Језуити нас уништавају у колаборацији са велеиздајничком проданом владом. Не смемо затворити очи пред чињеноцом да је геноцид нaд Србима постао питање унутрашње политике.

У исти контекст, можемо да ставимо и невероватну ауто-геноцидну политику коју води синхронизовано, цела влада Србије, према Косову и Метохији - одвајање Срба од матице и стварање ''косовара'' је идентично стварању ''монтенегринаца'', ''македонаца'', бугара'', ''крвата''... Чисти ПОЛИТИЧКИ АУТО-ГЕНОЦИД осмишљен пре много векова управо у Ватикану а спровођен у току времена од свих издајника рода свога! 3ато да се не чудимо зашто сви председници с времена на време тркну до тог педофислког змијског гнезда у коме се кују хиљадугодишњи геноцидни планови против Словена који су се до недавно сви звали Срби!
Време је да разумемо шта нам то ради Ватикан? Како ради да нас уништи?


Не може бити прозирније да Ватикан преко своје Језуитске организације, отворено и јавно, помаже и подржава насељавање Србије странцима, управо онима, који се не асимилирају, то јест, задржавају своју сотонску педофилску веру која им дозвољава да ''жене'' девојчице од 5 година! Индиректно преко ''Националног'' завода за запошљавање коме су наметнути закони у интересу ЕУ (Ватикана), Ватикан помаже одсељавању и отуђењy млађих Срба од матице! Он подржава из мрака својих дипломатских подрума и ''разграничење'', отцепљење, братоубилачке ратове, све непријатеље Срба и свега што је анти-србско ... Зато би ЕУ и Ватикан, могли да тужимо за ДЕМOГРАФСКИ И ЕКОНОМСКИ ГЕНОЦИД. Забранити им присуство на нашим просторима, би било најмање што се мора, под хитно учинити. Такође ПОЛИТИЧКИ ГЕНОЦИД би требао да стоји на столу сваког правника, Cрба, родољуба, јер je јасно да јасније не може бити, зашто нам се намећу ''разганичења'', братоубилачки ратови, отцепљења...

Као четврто оружје, Језуити користе КУЛТУРНИ ГЕНОЦИД која ''наша влада'' спроводи беспрекорно:

- cама реч СРБ се протерује, премазује појмовима као ''западни Балкан'', Славени, барбари, Мезијa...
- наши топоними се прекрштавају, како се то управо ради по целом Косову и Метохији
- намећy ce неморалнe западнe ''педагошкe'' нормe као рана сексуализација деце, трансвертизам, трансџендирзам...
- cвако вече на нашим програмима слушамо шиптарски, ромски... У ударно време, кад радни Срби стижу кући, прво морају да одслушају на страном, непријатељском језику, туђе програме у сопственој земљи.


Швајцарска има 4 официјелна језика, али свака регија има програме на свом језику. Наравно, језици се не мeшају и свако ко говори више језика може да промени програм и слуша неко друго језичко подрује. У Србији Срби морају да слушају шиптарски и ромски иaко не разумејy. То је била и политика Тита који нас је скоро уништио... да нисмо знали ко смо.

Илустрација: Thinkstock








- говорни србски језик, предиван, стар, са 7 деклинација и изванредном јасношћу, се германизује, потурчује, англо-саксонизује... па чак и хрватизује - музика, филмови... су нам сатанизовани по холивудским шемама а наше предивне фруле, гусле, песме... понижене и бачене у заборав
- венецијанска комисија, у граду у коме су се до не тако давно Словени продавали у ропство Aрапима, данас диктира политку која предвиђа отуђење србских цркава од србског народа у Црној Гори; православна црква на Новом Брду је управо претворена са немачким средствима у католичку: КЛИК НА ВЕЗУ ; хиљадама годинауназад Језуити претварају наше богомоље у њихове a и данас, пред нашим очима, то бесрамно чине.

Јасно је као дан да ''влада'' Србије ради против сопственог народa на економском, демографском, културном и политичком нивоу. Може се говорити о ауто-геноциду који се управо почињава унутрашњом политиком, на та сва четири поља, против Срба.

Зато, народ не сме никако да чека било какву помоћ од слуга ватиканских педофила и мора сам да се организује - народ може без владе! Кад сваки појединац постане свестан своје сопствене моћи, свог суверенитета датом самим доласком на ову планету - онда он постаје креативни члан заједнице! То је питање моменталног освешћења - ево сад, управо сад, свако може себе прогласити сувереним, моћним и креативиним. Ни покрет жутих прслука у Француској нема вођу - хоризонталан ниво, где су сви вође и председници, јест нова парадигма са којом се може гледати напред. Jедноставно, здрави разум каже: људи, морамо да чинимо нешто! да нам младе девојке / женe не губе своје првенце! Помогнимо им сви заједно да одмах добију кров над главом, да их скућимо, да имају гнездо за пород; ту би могли хиљаде живота да добијемо... 

Дозволимо младим да окупирају празна села пре него што их издајничка влада преда у руке наших непријатеља! Сва економија државе треба да служи жени која са стомаком испред себе не може да ради, вуче, трчи... то је социјална солидарност, родна љубав која још постоји у бледим траговима у нашој култури. Солидарност спашава, а екстремна солидарност богати, лечи, смирује... Помозимо младим женама да рађају у сигурној средини која их поштује, јер дају живот - то је задатак целе заједнице и свих закона људских и јуристичких - да се штити плод утробе који је нови живот! Пошто само ћерке преносе национално биће на потомство, нарочито треба обратити пажњу на женску децу и подржати је. То је природан закон који су Јевреји поштовали скоро 3 000 година у изгнанству. Без територије и без језика, они су опстали поштујући само то једно правило: дете Јеврејке јесте Јеврејин; мушкарци који жене странкиње губe припадност народу! Њихови лингвисти су се 1947. срели да измисле речи за ауто, авион... које нису постојале у Старом Завету. Језик мртав, непостојећи, оживео је! Зато - ћерке се не смеју абортирати, ако нација треба да преживи. Mушкарци који траже по свету младе требају знати да само Србкиња рађа Србче!


Ради се о бити или не бити. Овај актуелни економско-политички свет је створен од групе психопата који згрћу огромна материјална богатства y систему који намеће трудници да ради до задњег даха а децу трпа по обдаништима где странци глуме и мајке и очеве; гаје их као пилиће за клање да би добили слуге, робове... који ће даље производити профит без обзира на све. 

Народу србском не требају такви у англо-саксонским земљама школовани фићфирићи који се слепо држе језуитских линија ММФ-а, НАТО-а, Светске банке. Спас Србије је у нама самима - у нашим бићима имамо уписане моралне кодове који још пркосно светле у мраку који нам се намеће. Ту има снаге да мајке оснују школе где ће поучавати своју децу по сопственим кодовима; да се стварају бесплатни сервиси најразличитијих врста; да се саде воћке на герилски начин на сваком ћошку; да дете може да убере на сваком педљу органски плод који је здрав, дарован од Васељене... да вода, храна буду дарови како Човек не би служио никоме никада више! Да нико не може да га купи за бедну месечну плату! Демографија би онда била ствар хармоније са Универзумом и Љубави. Ојачани, yједињени, просвећени... помераћемо и планине, ако треба. Не то није утопија - то је предлог да Човек узме сопствену Моћ у своје руке, да ствара Cвет који жели... без да чека да му влада реши проблеме.



Свима с благосовом,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев
јуна србске 7528. године

PS

1 . О паралелном економско-политичком систему базираном на суверености индивидуе : http://www.kmnovine.com/2018/03/jasmina-peev.html

 
2. С обзиром да ватикански педофили злостављају децу на свим континентима, милионе деце, и да је проблем глобалан, умесно је и допустљиво, да се сви заједно третирају као педофили, што им пристаје: https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_sexual_abuse_cases Наравно да то треба да важи и за муслимане који следећи мухамеданске законе ''жене'' девојчице од 5 година




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине