Вести:

субота, 22. јун 2019.

'' ''Градоначелник'' Новог Брда биће привремено приведен у Суд''

субота, 22. јун 2019. | КМ новине 5

Такозвани "Основни суд у Гњилану" по систему албанских сепаратиста, издао је налог за принудно привођење "градоначелника" Новог Брда, такође по овом илегалном систему, Светислава Ивановића.

#Kosovo #Metohija #NovoBrdo #Novo #Brdo #Svetislav #Ivanović
Светислав Ивановић са тзв "уставом републике Косово" на столу испред себе.






Ивановић се јуче није одазвао на рочиште у поступку у којем је оптужен да је злоупотребио службени положај.

Председавајући овог "Суда", Насер Малићи, саопштио је да је оптужени Ивановић уредно позван од стране суда, али да он није одговорио на позив, нити је оправдавао одсуство.

Малићи је заказао наредно рочиште за 20. септембра 2019. године у 9 часова, за кад су странке усмено обавештене, док би се оптуженом Ивановићу, могао повући налог за принудно привођење, уколико у међувремену буде оправдао одсуство са претходног рочишта, преносе про-албански медији.

Према оптужници поднетој у децембру 2018. године, наводи се да је 15. новембра 2017. у Новом Брду, оптужени као службено лице, у својству "градоначелника" општине Ново Брдо, у сврху илегалног прибављања имовине другом правном лицу – Удружењу ловаца "Kаљаја (Тврђава) је прекорачио своја овлашћења и прекршио права другог правног лица - Ловачког удружења "Ујку"(Вук), на начин што је Удружењу ловаца "Kаљаја" дао на коришћење и управљање целу територију општине Ново Брдо, као и канцеларију у згради Општине.
Тиме, како се тврди, Општини је узрокована материјална штета у укупној вредности од 12.200, евра.

Иначе, у марту 2017. године, такозвани "Основни суд у Гњилану" је изрекао новчану казну од 4.500 евра Светиславу Ивановићу⇗, на основу чега је проглашен кривим у другом случају, за два друга кривична дела, такође бзлоупотребу службеног положаја и конфликт интереса.

Ивановић је функционер Вучићеве "Српске листе" и члан СНС-а а функције обавља и по систему Републике Србије али и у оквиру система албанских сепаратиста. По оба основа било је више тужби против њега.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

5 коментара:

  1. Анониман22. јун 2019. 15:37

    Мора да им је засметала прича о преузимању србскe цркве од католика. Информација о крађи је обишла цео свет. Сада се свете, злотвори.
    Треба их чистити

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Светислав Ивановић је њихов човек, за Шиптаре учинио више него било ко други од Срба! Погледајте само на овом сајту нешто од тога: >>> tiny.cc/c8zn8y Ако не може на клик, отворите у новом прозору = копи +пејст

      Избриши
  2. Анониман22. јун 2019. 21:29

    Oве ствари се могу прочитати само на вашем сајту.Све негативно и све против Светиславa,а свесни сте да ништа од наведеног није истина.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Оставите контакт (и-мејл и број телефона) да Вам пошаљемо доказе. Документа, фотографије, његове изјаве, необјваљени материјал...

      Избриши
  3. Анониман23. јун 2019. 20:51

    Горане, кад се ''њиховом човекy'' радећи за шиптаре, деси, да свет сазна о шиптарској отимачини управо са подручија тог издајника - онда шиптари ''свог човека'' третирају као било коју другу издајицу, јер они не могу никада да имају ПОВЕРЕЊА У СРБЕ МА КОЛИКО ОНИ ЊИМА ЧИНИЛИ - ТУ СЕ ВИДИ КОЛИКО СУ ИЗДАЈНИЦИ ГЛУПИ кад почну да раде за непрејатеље свога рода и ту се види шта их чека, пре или касније!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине