Вести:

понедељак, 17. јун 2019.

Косово, 20 година окупације, не слободе - #Kosovo20YearsOccupation

понедељак, 17. јун 2019. | КМ новине 1

Поводом интернет акције на друштвеним мрежама "Косово 20 година слободе" покренута је контра акција "Косово 20 година окупације" - #Kosovo20YearsOccupation која има за циљ да укаже на 20 година некажњених злочина над Србима и неалбанцима на Косову и Метохији окупираном од NATO пакта већ 20 година!

#20years #Kosovo20YearsOccupation
У описе злочина над Србима, по могућности на енглеском, унесите хештаг #Kosovo20YearsOccupation









Не расправом, што је нажалост најчешће прихваћени облик "доказивања" на друштвеним мрежама, већ објављивањем конкретних злочина, суровости, убистава стараца, беба, људи живих запаљених или порушених светиња, гробаља, ископаних гробова и украдених посмртних остатака, киднаповањима... а све то у присуству такозваних мировњака односно КФОР-а, NATO снага и мисије Уједињених нација UN, приказаћемо и подсетити на злочине који су се догодили током ових 20 година кје нису никакво "ослобођење" већ окупација Косова и Метохије!

Свако од вас може овоме да допринесе на сличан начин, објавите на Твитеру, Инстаграму или Фејсбуку доказ о неком од злочина, по могућности и на енглеском јер циљ је показати свету, и уз то додајте #Kosovo20YearsOccupation или једноставно, поделите даље неку од наших објава!

#kosovo20yearsoccupation hashtag on Twitter

See Tweets about #kosovo20yearsoccupation on Twitter. See what people are saying and join the conversation.


Покажимо истину, покажимо речју и сликом да је прошло 20 година илегалне окупације Косова и Метохије и њену злочиначку природу!




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Поштовани чланови редакције,
    Ваша објава под насловом "Косово,20 година окупациије,не слободе" је права ствар коју сте урадили у право време.На сваки начин свако од нас може да учини да свет сазна праву истину.Од ћутања нема вајде.
    Већ ам послао Вашу објаву на више десетина имејлова.
    Желим Вам пуно успеха у животу и раду.
    Михајло из Деспотовца

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине