Вести:

уторак, 21. мај 2019.

Породица Битићи против превременог отпуста Ђорђевића, штите плаћенике и терористе

уторак, 21. мај 2019. | КМ новине 0

Чланови породице Битићи и њихови правни заступници покренули су кампању за спречавање ранијег изласка из затвора Властимира Ђорђевића, јавља "Глас Америке".

#Bitići #Teroristi #AtlantikBrigada #Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #SAD #Amerika #Rat
Амерички плаћеници




Ђорђевић је био начелник Ресора Јавне безбедности МУП Србије, током рата на Kосову и Метохији 1998-1999. и успешно испуњавао своје задатке из области одбране државе и заштите цивила од шиптарских терориста.

Ђорђевић, који услове за ранији отпуст испуњава 17. јуна, пред Међународним кривичним судом за бившу Југославију је 2011. осуђен на 27 година година затвора, због "ратних злочина и злочина против човечности" на Kосову и Метохији а на исти начин на који је по основи непријатељства и степену понижења који је од српске војске и полиције доживео НАТО, судио овај њихов суд. У жалбеном поступку је казна, коју издржава у Немачкој, смањена на 18 година затвора.

Породица Битићи захтева, како они кажу "правду" за убијене рођаке који су били припадници Атлантске бригаде, иначе Албанци са америчким држављанством. Дрскост да захтевају казну за убице својих рођака а да при том чак и хуманизују припаднике терористичких снага док истовремено негирају кривицу и не захтевају правду и за Србе који су убијени од стране тих истих терориста, пројавила се тек са владом Александра Вучића. У неколико наврата они су од Вучића и јавно захтевали помоћ у истрази.

Поштујући конвенције о ратним правилима свакако је потребно утврдити прецизну кривицу свих зликоваца. Ипак, у томе превагу значајну односи потреба да се кривица утврди код албанских терориста појединачно али и код америчких учесника агресије на Србију као и касније подршке у почињеном геноциду над српским после окупације КиМ 1999. године.

Реагујући на млитав и поданички однос Александра Вучића у овом случају, ратни ветерани Србије су у једном тренутку иступили и навели да су "сва три брата држављани САД и као такви су се прикључили "Атлантској бригади". Србија ни 1998. а ни 1999. године није била у рату са САД и ради тога су браћа Битићи ПЛАЋЕНИЦИ а не борци регуларне војне формације. Ни једна конвенција о оружаним сукобима не пружа заштиту плаћеницима који се боре на било којој страни. Легитимно право било које државе је да сваког плаћеника изведе пред преки суд и убије без милости" навели су они.

Саопштење ратних ветерана Србије можете прочитатиу даљем тексту:
 

Српски ветерани: Браћа Битићи су била терористи званичне Америке - КМ Новине

Илија, Мехмет и Агрон Битићи нису цивили и недужни Албанци. Ради се о три припадника по злу чувене "Атлантске бригаде" "ОВК", која је оформљена у Берну 1996. године и чији је оснивач посебни изасланик Америчког председника Била Клинтона за Косово и Метохију, Ричард Холбрук.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине