Вести:

понедељак, 6. мај 2019.

Др Јасмина Пеев: Финални велеиздајнички говор AV-a

понедељак, 6. мај 2019. | КМ новине 1

У шизофреним изјавама невероватног понижавајућег и не-државничког говора, председник Србије признаје да нико у нашој земљи није познавао његов план за ''мировно'' решење такозваног ''косовоског чвора''.

#Aleksandar #Vučić #Izdaja #Kosovo #Metohija

















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Сада, после ове изјаве, сасвим je очигледно да га је чувао у тајности. AV напада народ, јер није познавао план који је он скривао, a као тобоже, критиковао је нешто што не познаје. Замислите само како је народ дрзак? Сада мора да плати, свој безобразлук, па ће изгубити све, баш све, каже AV.

Ова његова изјава доказује само, да је он покренуо дискусију, јавну, о Косову, без да нам је дао елементе потребне за плодну расправу и доношење одлуке. Значи, довео нас је у позицију, да млатимо празну сламу. Ругање и подсмех су често извиривали из његових не-хуманих речи. Тако су неки проницљиви међу нама, сами дошли до закључка, шта психопата кува у тајности својих ''државничких'' деловања. Народ је наслутио издају и јасно показао своју вољу:


КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! Критиковали смо га, да! Вређао је сопствени народ на невиђeн начин: хтео од нас да направи Немцима. Хвалио Мурата.

Он себи никада није поставио питање, да ли председник сме да одлучује потпуно сâм о древној србској колевци? Hије хтео да комуницира ни са опозицијом, ни да излази на ТВ дуеле, ни да послуша никога из народа. Бројао је демонстранте уместо да анализира њихове захтеве. Исмевао је њихов број, потплаћивао подршку и није разумео шта значи ''1 од 5 милиона''. Тако то чине нарциси - оне верују да имају сву моћ над свима. У скупштини Србије, у задње три године, није ни једном дискутовано о Косову. Нико никада није уистину знао шта АV потписује, шта преговара и о чему се договара. Câм, потпуно сâм, он доноси неки, тајни ''план'' за Косово. Овај адвокат без и једног дана радног стажа, дозвољава себи да у име херојског србског рода, који је одбранио Србију од хитлерових нациста, од препотентних Хабсбурговаца, папиних крсташа и сатанских римских хорди, да потпише издају свете србске земље.


Eто, најзад, сазнадосмо, да му је план као пропао. Сада нам на простачки и курвански начин каже да ћемо све изгубити. Претпоставити се може, да је овај ментални болесник, умислио да може да замени део Косова за део Србије и да је то желeо да представи као ''нешто'', тако да јавност ћути. ''Бори се као лав'' рече неко од проданих теолога СПЦ. Требао је да испадне јунак, према сопственим нарцистичким пројекцијама и плановима његових западних газда које га финансирају, подржавају и одржавају као јавну курву. ''Нека је псето, ал је наше псето''⇗ рече један швајцарски новинар анализирајући владивину овог доказаног издајника:

Викиликс га је поменуо⇗ у Београдским дојавама, где се јасно види, да ради за Американце као и Шешељ који га довео на политичку сцену:

Ми смо добили време, док се нарциста ''напињао'' по бриселским патосима да добије ''бар нешто, пошто немамо ништа на Косову''. Русија је у међувремену добро ојачала и афирмише се сваким даном све јаче на међународној сцени. Брани Венецуелу, не само Cирију. Брани међународно право против силеџија којима закон лежи у топузу. У међувременy смо добили и спознају о ономе што смо наслућивали: АV је велеиздајник. Једино што је овај ментално импотентни јадник могао да учини за Косово и Метохију - то је, да замени део Србије за други део Србије. Пошто то није прошло, он нам пророкује губитак срца Србије... које смо према њему изгубили још 1389 године.

Иако је његовом вољом постављена ''административна граница'', укинут правни систем Србије, непоштована Резулуција 1244 која даје право србским војницима на присyство на Косову, разрушене здраствене, педагошке, администратвне структуре... он каже да ће се потуна предаја десити без његове воље!

Hе би ме зачудило да је у тајности већ потписао предају, а не сме да каже. Зар су се Меркелова, Макрон, Тачи и AV састали низашта? AVAV засигурно зна, да ми ништа нећемо добити - употребљава будуће време јер прикрива своја велеиздајничка дела за која се по Уставу добија најстрожија казна! Када смо видели да даје руку крвавим шиптарским терористима, да никада ни једног Србина на Косову није узео у заштиту, да киднаповање није осудио, нестале није тражио, запаљење цркве није донирао... морали смо знати где нас води!

Повукао је свој задњи потез. Сада је сасвим јасно, ко је и за кога је играо. Под хитно да се скида са власти.

Правници, непоткупљени, напред - пред народ! Довуците велеиздајника пред суд, па да видимо шта је потписао, шта је обећао и коме то? Очигледно је да све скрива а после нас оптужује што нисмо знали. Правном силом, морамо га поставити на место издајника које му припада.

Родољуби, окупите се око Др Стојковић, - она је жена и не може бити део масона, илумината или сатаниста. Касније, да градимо неко хоризонтално друштво без хијерахије где вода, храна, кров, енергија... јесу дарови, произведени из поштовања за род а не из потребе за стварањем профита:

др Јасмина Пеев: Паралелан економско-политички систем за оздрављење - КМ Новине

Многи су снимали на бирачким местама дупле спискове, камионе који доводе организовано гласаче, преваранте, цигане и азиланте.... неки објашњавају по форумима како треба чистити сопствене спискове станара од гласачких уљеза, пријављених на боравишта која им не припадају и како треба подностити кривичне пријаве.


Свима са благословом,
Др мед Јасмина Пеев



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Dr Jasmina Peev8. мај 2019. 09:39

    Ево неподкупљеног професора факултета који стучно објашњава зашто треба ОБАРАТИ велеиздајника AV:

    https://srbin.info/2019/05/08/prof-dr-tomic-pravni-fakultet-razlozi-za-razresenje-predsednika-srbije-vucica/

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине