Вести:

уторак, 28. мај 2019.

Нови успех шиптарских ''градоначелника'' - у току хапшења Срба

уторак, 28. мај 2019. | КМ новине 0

Убрзо након поновоног учешћа на сепаратистичким квази-изборима, на северу Косова и Метохије чују се сирене за ваздушну опасност које треба да узбуне народ.

#Kosovo #Metohija #Sever #Srbija #Hapšenja #ROSU
Фото: Архива








У овом тренутку се чују сирене за узбуну у Косовској Митровици и Звечану које завијају већ близу пола сата.

Према првим сазнањима у току су хапшења Срба на северу Косова и Метохије које спроводе шиптарски полицајци уз асистенцију њихових специјалних јединица РОСУ. Оне су јутрос рано упале у насеље звано Бошњачка махала и у згради званој "Београђанка" ухапсили једног припадника такозване "косовске полиције" српске националности.

Хапшења су и у осталим деловима на северу КиМ - у Зубином Потоку ухапшен је још један припадника такозване "косовске полиције", Србин.

Сирене за ваздушну опасност и даље се чују у северном делу Косовске Митровицеи Звечану. Оне пре свега уносе немир и забуну међу српско становништво. Зна се да су учешћем на шиптарским квази-изборима представници "Српске листе" поновили своју одлучност да учествују у издаји и да активно помажу стварање шиптарске државе. Гушење српског утицаја и веза са главним градом, Београдом, додатно је охрабрило Шиптаре да предузму акције против Срба на северу покрајине. Због тога је нејасно шта се од народа захтева када се такве акције спроводе уз њихову и уз сагласност и пристанак свих службина чијем су челу Срби а функционишу у оквиру шиптарског сепаратисичког система.

По свему судећи узбуњивање народа треба да опере Вучићеве Србе од издаје и да их прикаже у супротном светлу, као некакве заштитинике.Уколико неко жели да заштити Србе на северу КиМ, који су без издаје Београда све то годинама чинили сами, он треба да учини само једно - да напусти шиптарске квази-институције! А хоће ли то да ураде? Готово немогућесвојом вољом, зато народ који то зна већ је одавно престаода сеобазире на сирене и не одазива се лажним позивима ни издалека у броју у коме би то било да је одбрана искрена као пре наметања шиптарских градоначелника и Вучићеве издајничке политике.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине