Вести:

четвртак, 30. мај 2019.

др Јасмина Вучић Пеев: Кукавичје јаје - Мурат усред Скупштине Србије

четвртак, 30. мај 2019. | КМ новине 0

Има птица које подмећу својe младе у туђа гнезда како би их други хранили. Кад порасту ове птице углавном уништавају и потомсво и дом гостопримљивог хранитеља.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Skupština #Vučić
Илустрација: КМ новине


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Ову тактику имитирају језуитски сатанисти који краду децу, силују их, па оне које преживе тортуре, формирају за топ-политичарe којe подмећу да врше вољу својих демонских газда у туђим владама.

Замислите само како би се понашао такав неки Мурат усред Скупштине на челу Србије?

Па представио би Истину за лаж и Лаж за истину! Преокретао би дефиниције, историју, одавно успостављена правила... Почео би говор са својом верзијом, муратском верзијом историје, где само његове битке важе! Не би споменуо ни Винчанску културу, ни наш календар који броји скоро 8000 година a уписан је на свим старијим црквицама, ни наше I2a палеолитске гене... Цео jедан сат од два сатa би посветио подсећању Срба на њихове губитке. Говорећи о римским нападима на ''Илире'', не би споменуо немачког античког хероја Арминиуса који је забележио како се борио у име Рима против Словена, око нулте године, на Балкану. Кад би Мурат говорио немачки, знао би да су Немци звали Србе Илирима, од речи Илија који је био бог грома. Мурат би рекао да су Срби Косово изгубили већ 1389... кад је његов ислам стигао на Балкан. Иако тамо сваки камен говори србски, свака река жубори словенски језик, свако сеоце има опанке... он би упорно тврдио да Срби на Косову немају ништа. ''Гледајте напред, не назад...'', рекао би.

Онда би се ухватио за непроверене футуристичке демографске прогнозе којима би утерао страx домаћину како би престрављене лакше обмањивао и продао своје олошке тезе. Увећавао би бесрамно број непријатеља и смањивао број Срба.

Хвалио би се својим поштењем према Германима и странцима... док би прихватио да игра само са црним фигурама, без топа и даме и са блокираним пионима, у име херојске Србије!
Он би поштовао све међународне законе који су потписани против интереса Србије. Мурата не би интересовало да ти исти које он поштује не поштују међународне законе a ни своје сопствене потписе. Њима су дилери органа добри за ''правно-обавезујуће'' уговоре. И Мурату би они били добри.

Пророчки би најављивао да ће шиптари нападати још више, јер су разјарени. По његовој логици, Срби
би зато морали да им уступе своју земљу. Одбрана није никаква опција за (птице) кукавице. Ако би КФОР неким случајем обавестио Мурата о предстојећој рацији у Зубном Потоку, Мурат би то сакрио, како би показао Србима шта их чека - застрашивање је муратовска тактика с којом су његови владали и само с том тактиком топуза добијали. Мурати немају свест о племенитости.

Извлачио би неке папире да докаже своју невиност... правдао би се. Оптуживао би. Преокретао факте. Замајавао.



Док би варао своје хранитеље један аутентичан кружни хематом би му стајао око израњаваних лажљивих уста као печат первертне природе. Али нико од хранитеља не би видео ову гадост, иако би Мурат пљуцкао и придржавао своје исцрпљене дебеле усне... Они би га частили аплаузима... тапшали би, тапшали...

Више од два сата Мурат би говориo а да не каже ни шта је ''компромис'' са шиптарима, ни шта је план... ни шта може да се ради да се помогне србском живљу који у истом тренутку преживљава тортуру од албанске мафије. Подизање војске у Србији које не би ишла на Косовo, он би представио као помоћ... и нико не би разумео како он то помаже.

Потпуно слуђен, један посланик би упитаo отоврено: ''шта ми овде гласамо?''

Сви Мурати су рођени од жена које немају душе, према њиховим сопственим веровањима. Мајке су им бездушне, а они је као неким чудом ипак имају. Тако они слушају КФОР, НАТО, ЕУ, ММФ... Мурат може да жени девојчице од 5 година и не сматра да је то педофилија, него алахом дано право које се мора свима наметнути. Са мачем ако треба! Насиље и страх су им уписани у свест и несвест - то је нека друга раса, баш као што кукавица не припада гнезду у коме расте. Тако сви Мурати имају сасвим друге погледе и осећања него његови домаћини који га хране.

Домаћини не сxватају Мурата ни кад им у лице у сред скупштине каже : ''...лезбејка Ана ради боље за Србију него сви велики Срби који су пре били...''. Уместо да га ухвате, избаце из скупштине и одведу на место које припада велеиздајницима, домаћини га и даље часте аплаузима. Као преварене мајке-птице које хране своје будуће убице, скупштина окупљена око Мурата, слави своју пропаст... и тапше, тапше, тапше. Док Срби на Косову крваре под шиптарским палицама, народни посланици подгревају кукавичино јаје и нити виде, нити разумеју.... Утовљени, премазани свим бојама, они само тапшу и тапшу и тапшу... Најпремазанији, најдебљи од њих, дају чак правне савете Мурату, како да легално мења границе државе Србије.

На крају ''сабора'', следило је ''yсвајање извештаја''.
Како се то један извештај усваја?
Гласањем?
Па зашта су гласали ако нису ни сами знали за шта гласају?


Шта то треба да значи?
Где су правници да завире у тај ''извештај''?


Да није Мурат предао Косово?
Страна птичурина! Личи на ону са албанске заставе.

др Јасмина Вучић-Пеев
у србској години, 7528, 29 маја



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине