Вести:

Wednesday, May 15, 2019

НП Отаџбина: ''Код Вучића доминира криминална свест на рачун државотворне''

Wednesday, May 15, 2019 | КМ новине 0

Кампања за локалне сепаратистичке изборе у режији Приштине на северу Косова и Метохије одвија се у невиђеном притиску на српски живаљ од стране диктаторског режима Александра Вучића.

#vučić #Otadžbina #Izdaja #Kriminal #Kosovo #Metohija #kmnovine
Предизборну активност на северу Косова и Метохије предводи широм Србије добро познати Зоран Милојевић звани Зеља иначе члан извршног одбора СНС. Сви запослени у преосталим институцијама српске државе (здравство и просвета) заједно са члановима својих породица дужни су да изађу на изборе и гласају за такозвану Српску листу, или боље рећи шиптарску јер се ради о шиптарским изборима.

Отворено и без увијања Зоран Милојевић прети свима који не изађу на изборе да ће добити отказ. Куриозитет је да запослени у српским институцијама учествују на сепаратистичким изборима а да их на то приморава актуелни режим Александра Вучића. Позив Србима да изађу на сецесионистичке изборе правда се тиме да Албанци не би освојили власт у српским општинама, што је гнусна лаж. Са мање од пет посто албанског становништва у овим општинама власт се тако не осваја а и супротно је Резолуцији 1244 СБ а и Уставу Републике Србије.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ позива све Србе из јужне српске покрајине да ове изборе бојкотују јер су супротни још увек важећем Уставу Републике Србије. Главни разлог за учешће Срба на оваквим изборима лежи у томе да Александар Вучић жели себе да представи Западу да је он једина личност која данас у Србији хоће да потпише свеобухватни мировни споразум са Приштином. Зато је председнику Србије стало да Срби изађу на шиптарске изборе.

Имајући све ово у виду, бесмислено делује изјава његове светости патријарха Иринеја да се председник Србије лавовски бори за Косово и Метохију. Није јасно како, када он снажно подржава локалне сепаратистичке изборе који су супротни Уставу Републике Србије. Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да се Александар Вучић заклео на Мирослављевом јеванђељу да ће чувати Устав Србије а сада га овако сурово гази.

Оно што може да радује јесте да Сабор СПЦ није дозволио Александру Вучићу да учествује на њиховом заседању без обзира на залагање патријарха. Александар Вучић је примљен у салону за пријем гостију и странака а не у сали за заседање Сабора.

Чудно је снажно залагање председника Србије да присуствује Сабору СПЦ знајући за његове ставове и колико се диви турском цару Мурату а како се подсмева „Небеској Србији“ и Кнезу Лазару. Председник се не либи да каже да њему мора да се омогући учешће на црквеном Сабору због донација које држава даје цркви. Овом изјавом председник само показује да код њега доминира криминална свест на рачун државотворне.

Пре годину дана челници српске опозиције из Црне Горе посетили су јужну српску покајину и дали безрезервну подршку тзв. Српској листи која легализију и легитимише сецесионистичку власт из Приштине. Ово из разлога, јер је њиховим политичким странкама председник Србије донирао новац из буџета Владе Србије а и обећао им је заштиту од инсценираног суђења за наводни државни преврат у Црној Гори. Тим новцем су они изградили тзв. Српску кућу у Подгорици са угравираним натписом захвалности председнику Србије. Међутим, није их заштитио јер су поједини челници Демократског фронта осуђени на пет година затвора.

Александар Вучић је целу превару покушао да изглади тако што је послао авион Владе Србије за долазак Андрије Мандића на војну параду у Нишу, тако пишу црногорске „Вијести“. И космички брод да је послао он ову превару не може да испегла јер у инсценираном државном преврату у Црној Гори су у доброј мери умешани и прсти актуелног ражима из Србије. Оба режима, и у Србији и у Црној Гори, су и диктаторски и криминални. Врана врани очи не вади.
Уосталом, улога Мила Ђукановића у довођењу на власт Томислава Николића и Александра Вучића није мала. Њихов тројни састанак пре више година у хотелу „Риц“ у Паризу јасно говори о томе.Косовска Митровица
14.05.2019. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.