Вести:

уторак, 2. април 2019.

Сепаратистичким ''суд''за злочине терориста ''УЧК'' судиће и Србима!

уторак, 2. април 2019. | КМ новине 0

Сепаратистички "судови" на Kосову и Метохији ће, поред ратних злочина које су починили припадници такозване "ОВK" над српским и другим цивилима, процесуирати и злочине над Албанцима за које су осумњичени Срби.

#Kosovo #Metohija #Zločini #Šiptari #Srbi #UQK #OVK #Terorizam
Какво се суђење може очекивати?






Сепаратистички "судови" на KиМ преузели су случајеве ратних злочина од Еулекса, преноси Радио Слободна Европа.

Бавиће се злочинима које су починили терористи "ОВK", али и злочинима над Алабанцима за које су осумњичени Срби.

Амерички радио "Слободна Европа" подржава агресивну политику администрације из Вашингтона, чије је анти-српско расположење много пута до сада без сумње доказано па не чуди острашћени извештај, али њихову тиху пропаганду преносе и српске агенције. Тако се као "проблем" наводи то што многи од тих Срба живе, како се претпоставља, у централној Србији, што "отежава рад одељења".

Међутим, како велики број шиптарских терориста и злочинаца живи на КиМ, судећи по новчаним накнадама на име учешћа у рату добијају, то би требало да битно олакша рад и њихово процесуирање али то ник не потенцира.

Још од 2012. године траје лобирање да шиптарско одељење за ратне злочине постане оперативно, наводи РСЕ.

Према речима шиптарског тужиоца Силе Хоџе, примљен је знатан број предмета од Еулекса, због чега ће бити неопходно додатно особље. То одељење ће бити ојачано, тако да ће имати укупно пет "тужилаца" и помоћнике. Проблем представља чињеница да ће састав чинити управо сепаратисти који према својим злочинцима, због постигнутог циља, осећају само захвалност.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине