Вести:

петак, 19. април 2019.

Више десетина шиптарских аутобуса са КиМ превози на Вучићев митинг у Београд (ФОТО)

петак, 19. април 2019. | КМ новине 0

На митинг који се данас одржава у Београду а са циљем подршке још увек актуелном председнику Србије, Александру Вучићу, приморане Србе са КиМ вози више десетина аутобуса у власништву шиптарских фирми!

#Vučić #Miting #Beograd #Kosovo #Metohija #Srbi #Autobusi #Šiptari
Један од аутобуса који се јутрос запутио на Вучићев митинг!










Због велике гужве која је предвиђена данас на путевима ка Београду, аутобуси су имали редне бројеве. Неки од њих су били у квару или без довољно горива због чега су на путевима на северу КиМ добијала полицијску пратњу са укљученим тоационим светлима. Ово недвосмислено показује да је Вучић имао пуну подршку шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије. Ово, додуше, Србе из напаћене јужне покрајине ни мало не чуди.

Због ових непредвиђених околности, а под морањем да прате редне бројеве, већина шиптарских аутобуса је била паркирана испред ресторана "Боем" недалеко од Лепосавића, где су чекали да се испуне услови за правилно постројавање. Због тога су на паркингу, заједно са нецољним путницима,  задржани по неколико сати!

За све то време у аутобусима, с обзиром да су у власништву Шиптара и да они возе, Срби приморани да иду на Вучићев митинг слушали су - шиптарску музику! неколико сати након тога према инструкцијама ће у Београду викати "Ацо, Србине" а онда се шиптарским аутобусима вратити у своје енклаве и места која су, захваљујући Вучићу, у потпуној окаупцији и са условима немогућим за живот.

Управо то је повод данашњег митинга, прослава Бриселског споразума потписаног на овај дан а а којим се држава Србија повукла са Косова и Метохије. Иживљавању Александра Вучића нема краја... Или можда иак има?


Фото: КМ новине



Фото: КМ новине




Фото: КМ новине



Фото: КМ новине



Фото: КМ новине





Фото: КМ новине



Фото: КМ новине



Фото: КМ новине



Фото: КМ новине



Фото: КМ новине


Ово није први пут да шиптарски аутобуси Вучићу обезбеђују неопходну масу на митизима. Такође у Беграду ове године, то се десило када је председник Русије, Владимир Путиндолазио у званичну посету. Покушавајући да искористи његово присуство за сабирање личних поена, Вучић је наложио масовни одлазак у Београд, то је важило и за Србе са КиМ. О томе можете прочитати овде:


ЕКСКЛУЗИВНО: И Албанци са Косова и Метохије дошли у Београд да поздраве Путина - КМ Новине

ЕКСКЛУЗИВНО: И Албанци са Косова и Метохије дошли у Београд да поздраве Путина


Такође, септембра прошле године када је вучић боравио на КиМ, Србе из свих крајева покрајине коју је издао својом политиком, довозили су шиптарски аутобуси. Погледајте видео КМ новина који приказује више десетина шиптарских аутобуса који пристижу у Косовску Митровицу:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине