Вести:

уторак, 16. април 2019.

''Срби'' са КиМ пешке у Београд - за Србију, Вучића и 50 хиљада динара!

уторак, 16. април 2019. | КМ новине 5

Недавно је група Срба са Косова и Метохије кренула пут Београда - пешице. Код многих је ово изазвало подозрење, неверицу, смех али и огорченост.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Peške #Marš #Beograd #Vučić #Miting #Podrška #budućnostsrbije






Група људи који се представља као "Срби са Косова и Метохије" иако за то нема никакав мандат нити легитимитет, пре три дана је путем медија обзнанила своју намеру. Носећи транспаренте "Срби са КиМ за Србију и Вучића", као и фотографију још увек актуелног председника Србије, они су раздрагани кренули пешице да "подрже политику Александра Вучића".

Код већине свесних Срба, који су сачували разум и сасвим добро виде куда води политика која је угасиле српске институције на КиМ, ово је изазвало снажан револт. Нико није веровао у искреност те намере посебно што су сви ти "пешаци" чланови Српске напредне странке.

Било је и сумњи да ће то бити још једна превара у низу и да ће на свом путу користити разна превозна средства у међувремену. Испоставило се да тога нема и да заиста пешаче од места поласка. Исто тако, остаје чињеница да су ово изоловани случајеви и да на Косову и Метохији Вучић нема подршку народа. Чак шта више, нема уопште подршке уколико за то не плати одређени новчани износ.

Такође, огромна сличност са комунистичким послушницима и поклоницима те погубне идеологије, који су слично овоме пешачили до "куће цвећа" приликом сахране аустроугарског каплара касније омраженог Југословенског Маршала Јосипа Броза, евоцирала је успомене на слепо обожавање Вође и сву погубност коју оно доноси.

У међувремену, из извора блиских организатору, КМ новине су дошле до сазнања да је мотивација за овај подухват била новчана сума у износу од 50.000 динара.

Ако изоставимо врменске услове, кишу, ветар, изложеност ризику од разних врста обољења, онда да се запитамо да ли је цена достојанства толико пала или су у питању заблуде које, како изгледа, умире са последњом надом?

Прорежимски медији ову срамоту нашироко експлоатишу у циљу подршке још увек актуелном председнику Србије, Александру Вучићу у његовој кампањи "Будућност Србије". Ако је овако затуцана и назадна идеја нешто што представља будућност Србије, крајње је време да се ствари из темеља продрмају и промене.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Нека већ једном престане брукање српског народа од Вучићевих брабоњака са КиМ! - КМ Новине

Банда бестидног полу-света и квази-националних сподоба, носева поринутих дубоко у свој џеп, осмислила је још једну болесну кампању лажи у име непостојеће подршке Србба са КиМ велеиздајнику Александру Вучићу!




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

5 коментара:

  1. Браво за ћирилицу!
    А ови што пешаче, нека их, мало ли је 50.000.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. За пешачење не знам да ли је мало. За пешачење 300 км по киши, јесте мало. За пешачење 300 км по киши да би подржо издајника и шиптарског колаборанта који уништава твој народ није мало, то је злочин.

      Избриши
  2. Quo vadis, Srbijo?17. април 2019. 17:05

    "У међувремену, из извора блиских организатору, КМ новине су дошле до сазнања да је мотивација за овај подухват била новчана сума у износу од 50.000 динара."

    У Лепосавићу се прича да ће свима дати по један стан у оној згради која је направљена још пре 15-ак година, а која никад није усељена. Мислим ипак да то није тачно. А ако бар делимично нису користили превоз, готово је несхватљиво како су првог дана прешли 100 километара.

    ОдговориИзбриши
  3. Ја се надам да ће тих 50.000 динара у здрављу потрошити за лекове .

    ОдговориИзбриши
  4. а странка се видим побринула и за стајлинг...исте мајице, исте јакне, исте кабанице...

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине