Вести:

понедељак, 22. април 2019.

Милован Бркић: Учимо од других

понедељак, 22. април 2019. | КМ новине 0

"Српски диктатор неће бити те среће да дуго проведе у кућном притвору. Зло које остаје иза њега уназадиће генерације. Асанација терена, војнички речено, мора да буде дубинска и свеобухватна".

#Milovan #Brkić #Magazin #Tabloid #Aleksandar #Vučić #Diktator #Srbija
По узору на западну трулеж / Фото илустрација: КМ новине


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Човек се учи док је жив, а народи све док постоје.

Заменик министра одбране Алжира, начелник штаба народне армије Ахмед Гаид Салах позвао је пре три недеље да се искористи члан102 Устава, који предвиђа да у случају дуге и тешке болести председника Абделазиза Бутефлике буде именован председник Парламента за привременог вршиоца дужности шефа државе. Војска је спречила диктатора да иде у нови мандат.


„Треба донети одлуку за излазак из кризе, која би гарантовала задовољавање свих легитимних захтева алжирског народа, поштовање Устава и наследност државног суверенитета. Одлука треба да буде донета консензусом свих страна у складу са тачком 102 Устава", навео је Гаид Салах.

Алжир се вратио демократском устројству.

Председник Судана Омар Башир, који је пре шет година доживео мождани удар, поднео је оставку на своју дужност, а тренутно су у току консултације о формирању прелазног савета, гласила је вест која је обрадовала грађане, а вратила наду и многим другим поробљеним народима.

"Скај њуз Арабија" је јавила да је шеф државе у кућном притвору. Такође се наводи да су притворени актуелни и бивши високи званичници из окружења председника. Међу њима су начелник председничке гарде и бивши министар одбране Абдел Рахим Мухамед Хусеин, као и лидер владајуће партије Национални конгрес Ахмад Харун. Према њиховим информацијама, ухапшено је више од 100 људи.

Генерал, вођа пуча, дан касније је поднео оставку, рекавши да се не осећа способним да води земљу, коју је Башир оставио у хаосу, и препустио је власт политичким странкама.

Српски диктатор Александар Вучић је смртно болестан. Тешко хода, тешко говори, сваким даном је све луђи и луђи. Очекује га ампутација ноге, чим се врати из опроштајне посете Kини. И његов брат Андреј, који је важна карика у овом злочиначком режиму је при крају живота, болује од рака панкреаса, који је метастазирао.


Српска армија нема осећај одговорности за стање у држави. Вучић је оружане снаге разбио, понизио, што се свидело његовим менторима у Бриселу, Берлину и Приштини.


Диктатор на издисају покушава да наследнике остави у уверењу да им нико ништа не може. А њега уносе у хеликоптер и чим загусти брише у Бања Луку. Његови саборци, као што је министар одбране Александар Вулин и најближи сарадници, показују да су се унередили од страха. Велика већина Вучићевог окружења су хомосексуалци и лезбејке. Они размишљају дупетом и страстима. Многима од њих и кокаин је попио мозак.

Александра Вучића, након операције, треба ставити у кућни притвор. На новим властима је историјска одговорност да у најкраћем могућем року ухапсе некоколико хиљада припадника Вучићеве камариле, која на својим рачунима држи новац, у власништву је многих компанија и предузећа која су у Србији купили пресипањем шупљег у празно, који су добили лажне дипломе средњих школа, факултета, доктора наука...У душевним болницама за све њих нема места.

Хабиб Бургиба је био први и доживотни председник Туниса, а његова владавина трајала је пуних тридесет година. Творац је независности Туниса и један од главних арапских лидера који се залагао за умереност у Арапском свету. Kада су оружане снаге у Тунису схватиле да отац нације, како су га звали, у својој 84. години доноси лоше и неразумне одлуке, привеле су га на лекарски преглед, а конзилијум је саопштио да је неспособан да обавља председничку дужност. Стављен је у кућни притвор у којем је остао наредних 13. година. Са њим су притворени и његови најближи сарадници. Лекари су се према њему хумано понашали. Он је покушавао да изврши удар, лекари су ''преносили његове поруке генералима'', пучеви су ''пажљиво'' припремани, па их је неко''издао''. Отац нације је умро у тренутку када су му лекари и стражари саопштили да сутрадан ''преузима власт''.

Српски диктатор неће бити те среће да дуго проведе у кућном притвору. Зло које остаје иза њега уназадиће генерације. Асанација терена, војнички речено, мора да буде дубинска и свеобухватна. Да се гамад и смрад коју иза себе оставља диктатор уништи, да се у одлучивање о судбини нације укључе сви слојеви друштва, да се у неку војну касарну сместе болесни Вучићеви министри и сарадници, да медицински техничари и лекари брину о њима, да им се испразне сви рачуни и одузме сва имовина.

Учимо се како то раде поробљени народи у Африци.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине