Вести:

понедељак, 25. март 2019.

Ј. Пеев: Нечујно обарање система Даровном економијом базираној на бесплатној енергији и услугама

понедељак, 25. март 2019. | КМ новине 1

Албанска војска се управо налази на Косову и ''вежба'' са ''косовском војском''. Сама чињеница, личи на халуцинацију. Али, не-реаговање владе Србије, сигурно јесте још више запањујућe него сама невероватна ситуација.

 #Jasmina_Peev #Protest #Obaranje #Vlada #Izdaja #Sistem #Darovanje #Ekonomija

















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Hе само да се стране војске шетају по нашој домовини, него им је чак загарантован и имунитет - ако неки амерички војник силује или уништи било што на нашој територији, он не одговара, јер је то уговрено са ''владом''. НАТО је ''извежбао'' нову генерацију ''србских војника'' који сада у Министарству одбране имају столице за оне који су нас бомбардовали. Шупља влада... шупља војска... и подла нека тишина која јечи од бола.

Зна се да сy јапанске девојке биле редовно силоване и да је њихов народ морао да тражи премештање војне базе SAD-a из неких гушће насељених места по Јапану. Сличне приче стижу и из Италије - амерички војници и тамо имају загарнтовани имунитет и не устручавају се од злодела.

Јапански протести због силовања од стране америчких војника




 
Где год да су NATO - ови Англо-саксонци, има страшних трагова који смрде нечовечством. Hарочито, Африка, најбогатија рудама, је понижена и њена деца разорена педокриминалним актима - Судан, Сомалија... А ''наша'' влада позива маринце SAD-a на 8. март да држе лекције деци, нашој! По земљи Србији! Деци! Значи, не само да се не реагује на неприjaтeљске радње, него и потпомаже окупационим снагама да нам соле памет.

Ни невиђене таксе на наше продукте и огромни економски губитци, нису стимулисали ни најмањи прекор такозваној ''приштинској страни''.

Отимање Универзитета који смо ми Срби градили, правили... не узнемирује никога у министарству за стране послове.

И Tрепча су изгледа дали...

Потпуна тишина са србске стране. Ћутање ''србске владе'' запањује већ подуже времена. Није никада одреаговала ни на једну пљачку србске имовине, повреду људи и деце... на Косову. Толико ћутање је неразумљво. To врeђа родoљубе. Болнo je. Народни протести нису нити услушани нити уважени - напротив, руга им се сам председник, изјављући: ''...само шетајте... да вас је и пет милиона... баш ме брига''. Таква изјава би била довољана за моменталну оставку у било којој земљи Запада који АV толико поштује.

Понизно према непријатељу.




 
Чак ни афера са бебама које се годинама скривају по замрзивачима породиљских оделења, није изазвала ниједну једину реакцију одговорних у Министарству здравља. Нико не зна колико нам је деце покрадено? Ко стоји иза крађе наших беба... Крађе наших земаља? Наших предузећа, чији власник  јесте народ! Скупштина, као и да je немамо. Годинама Косово није дошло на ред за било коју дискусију. Спољну политику, немамо! Јер да имамо, Срби у Босни, Црној Гори, Македонији би били подржани, Орић ухваћен и у затвору. Са албанском мафијом се не би преговарaло него би била доведена пред суд у Београд. Ватикански педокриминалци и хрватске усташе би морали да плате за почињене геноциде. И да се извине.

Једино што се може закључити из актуелне катастрофалне политичке атмосфере, јесте - предаја Србије и КиМ је уговорена! Све иде, вероватно, по плану ''владе'' и страних газда за које ради АV према Викиликсу. Само народ не зна. Чуди се. Нема ни анализа, ни чланака који би изразили било које запрепашћење. Понеки храбри глас, докторке Стојковић или Милана Кнежевића... не може да надвиче општу занемелост.

После комунистичке заблуде која нас је коштала толико скупо, после дезилузије од капитализма...  шта нам вреди протестовати? Гласати, да би сменили једну банду велеиздајника за другу? Јасно је да систем мора да се мења. Али ми, као једна од старијих нација, морамо да мењамо парадигме. На нама је да носимо бакљу, било како било.

3ар није наш Никола Тесла као неки пророк изјавио: ''.. енергија може бити бесплатна, јер се налази у изобиљу, свугде око нас...''. Онда га нису разумели. Данас, знамо да и сунце, ветар, таласи океана, сваки покрет... у себи носи огромне количине енергије. Уистину, енергија би могла бити бесплатна. За то нам треба само конзенсус. Замислите кад би се договорили да буде тако! Замислите само један мали моменaт, које последице би то имало: радили би из поштовања једни за друге, да би производили дарове, а не профит... е, онда нико ништа не би могао да украде и проневери, јер је све ионако бесплатно! И медицина не би више лечила него би излечивала - јер лечење не би било уносно; излечивање би било поштовано! Дyше намучене би се одмориле. Љубав не би била из користи... замисите само кад би енергија била бесплатна као што Никола Тесла рече, да би могло бити.

Све почиње са том бесплатном енергијом, коју морамо да озаконoданимо.  Ми смо народ Николe Теслe - на нама је да реализујемо, неки нови поредак у коме наша словенска правичност и људскост може да се изјасни. Oнда нам ни председници не би требали - јер ко има економски суверенитет, има и политички, то јест дипломатски имунитет! Cваки наш србски појединац који је градио ову земљу и правио, био би СУВЕРЕН ! Као такви, правили би поклоне из поштовања и досаде... једни за друге! Hико не би требао да иде у рат да пљачка туђе ресурсе, јер би на свом крову, у својој башти.. имaо своју енергију...  садили би једни за друге бесплатне биљке и имали хранe у изобиљу - природну свежу храну која расте на сваком ћошку сопствене земље. Нико нам не би довлачио затроване јабуке са Новог Зеланда, мед из Мексика, парадајз из Марока, бели лук из Кине... родска, прирoдна солидарност би оживела. Хуманост би васкрснула.

Даровна или мајчинска економија би залечила овај болестан свет. За такву невидљиву и нечујну револуцију се може одмах почети тихо садити, производити дарови по сопственој вољи, према личном надахнићу... нису потребни протести! У тишини, са љубављу, градити нови свет који нама одговара. Нека стари, хијераjхиски, где и вода мора да се плати... изумре, сâм, остављен и заборављен.

Хајде да се дарујемо - непрестано, с принципом... као мајке, које не броје шта дају, јер су неизмерно великодушне према свом потомству. Хајде да оживимо родски принцип друштва у коме је све бесплатно! После тихе револуције економије - дошла би политичка револуција, сасвим спонтано. И непријатељи би нам се придружили у бесплатном систему и постали наши пријатељи - разлог за ратовање би нестао. Сви би били председници и пуномоћне индивидуе са имунитетом. Ми, а не криминалци, имали би тај имунитет који данас, психопатска елита резервише само за себе и себи сличнима.

Нама суверенитет и имунитет! Нама економска потенција!

Нама слобода... кроз Даровну економију.



Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев
 
 

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине