Вести:

понедељак, 11. март 2019.

Милован Бркић: Проклетство Вучићевих

понедељак, 11. март 2019. | КМ новине 0

Србијом сурово влада, уз директну помоћ још увек немачке канцеларке Ангеле Меркел, групе бриселских комесара и Жоржа Сороша, Александар Вучић и његов картел.

#Aleksandar #Vučić #bolest #vlast #diktator #Milovan #Brkić #Magazin_Tabloid
Вучић са породицом

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Иако им је познато да је Вучић баш од њих заражен саркомом мале карлице и да умире на ногама, они га уз претњу грађанима Србије, одржавају у животу и на власти. Да умре на ногама.

У историји Србије било је много лоших владарских породица, али није на власти била тако уклета, као што су Вучићи. Његов брат Андреј је такође тешко болестан, лечи се од рака панкреаса. Сада је на зрачној терапији у приватној болници "Medigroup" на Новом Београду.

Анђелко Вучић, отац Андрејев, пацијент је на Гастроентерологији на ВМА. Лечи се, такође, од рака. Александрова кћерка Милица, која се ретко показује у јавности, болује од атрофије мишића. Болест није било могуће зауставити је ни у престижним америчким болницама, у које је вођена, путујући са оцем.

Данило Вучић, пунолетни Александров син је већ постао овисник. Навукли су га најближи Александрови сарадници. Он зна ко је то урадио.

Бивша Александрова жена Kсенија је такође тешко болесна. Она је и оперисана у Паризу, од тешке болести, коју је, срећом преживела, али сада је поново у тешком стању. Званична Александрова жена Тамара Ђукановић је оронулог здравља. Дрогирала се и била је алкохоличарка, док је радила на ПИНK-у, а од Жељка Митровића је била подвођена ''финој господи'' из виших структура власти. Мајка Ангелина се држи, мада је пуна зла, као лопта ваздуха.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Александар све више показује да је и његова болест при крају. Тешко хода, вуче ногу, одавно носи пелене, јер не контролише ни малу ни велику нужду. Лице му је поднадуло, са уочљивим ранама, попуцали су му капилари. Све теже прича, замуцкује, мање је агресиван. Добија јаке дозе кокаинске терапије да би могао да издржи напоре. У параноји је.

Слично је прошла и породица диктатора Слободана Милошевића. Али, Вучићи су их надмашили по злу, халапљивости, а нарочито у рату против грађана Србије, које Слободан, ипак, није вређао као што то Александар ради.

Имовина и новац на ино рачунима Александра, Андреја и Анђелка прелази вредност неколико милијарди евра! Александар је резервисао за себе и злато из Народне банке Србије, барем према сведочењу гувернерке. Осим куће у Јајинцима, коју чувају јаке војно-полицијске снаге, Александар користи вилу Мир, у којој је ухапшен и Слободан Милошевић, а у наступима панике и страха и склониште у Добановцима. А имао је стан у чуваном Ју бизнис центру од 120 квадрата!

Страх човеку често образ каља, записао је Његош.

Хрватска председница Kолинда Грабар Kитаровић, када је изабрана за председника Хрватске, купила је са супругом Јаковом стан од 68 квадрата у улици Антона Бауера у Загребу, у којем живи са мужем и двоје деце. Узела је кредит од банке и показала га саборској комисији. У свом стану мандат је провео и њен претходник Иво Јосиповић. Госпођа Kолинда сама иде у самоуслугу у згради у којој станује, јавља се комшијама. Kада је на суседној згради неко исписао графит ''Јебеш ли је Јакове'', није објављен рат писцима графита, дискретно је обрисан.

Српски председник већ седам година ратује са свим и сваким, називајући опозицију лоповима, бандитима, криминалцима...А Србе малоумницима, нерадницима, нудећи њихов рад за двеста евра месечно страним послодавцима, којима даје огромне паре из буџета да покрену посао у Србији, а када их добију већина збрише. Он који је покрао све што је могао, разарајући и продајући Србију, њене грађане, ресурсе, историју...

Тужан је крај Вучићевих. Памтићемо их као олош, верујући да нам се историја више неће поновити. Свака власт је насиље над човеком, али насиље Александра, Андреја и Анђелка је тешко описати. Kада се у Србији буде истраживао и јавности саопштавао њихов рад и пљачка, већина оних, који су гласали за Вучића, за ланч пакет и хиљаду динара, биће згађени својим чином. Многи и даље неће веровати какви су то били зликовци. Биће их стид својих аплауза, поклича с којима су, мада под принудом, дочекивали упишаног и шизофреног диктатора.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: Magazin Tabloid    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине