Вести:

среда, 20. фебруар 2019.

Зарад политичких поена Вучић угрозио здравље тешко оболелог детета (ВИДЕО)

среда, 20. фебруар 2019. | КМ новине 0

У оквиру своје кампање под називом "Будућност Србије", Вучић је обишао службу Хематоонкологије са стерилним блоком и прибегао ужасном потезу угрожавајући живот малолетног пацијента!

 #Grip #Epidemija #Zdravlje #Smrt #Pacijent #Onkologija #Vučić #Virus #Maska
У сезони грипа који је однео неколико живота до сада, Вучић без маске разговара са малолетним пацијентом на стерилном блоку!





Пролазећи крај собе у којој лежи тешко оболели дечак, упркос упозорењу надлежног доктора да не улази, Вучић је пришао дечаку.

Убрзо затим Вучић је сео на кревет и загрлио дечака и унео му се у лице а да при том није ни навукао заштитну маску која му је висила о врату! ово је урадио како би камермани и фото-репортери могли да направе снимак "осећајног" Вучића. Схвативши то један број њих је ушао без поговора чиме је додатно угрожено здравље малишана.

Јавност је згрожена овако бруталним, безосећајним и непромишљеним рекламним потезом којим је без устручавања угрозио живот малолетног пацијента. Вучић је током ове кампање обишао више општина у Србији и то баш у време када влада епидемија грипа, за који медији тврде да је однео и жртве. Боравећи у различитим срединама Вучић се изложио огромној вероватноћи да постане носилац вируса. Дечак коме је пришао како би се фотографисао са њим, налазио се ионако у "стерилном одељењу" јер пацијентима од онколошких болести имунитет веома слаби и због тога се налазе под највећом могућом заштитом током хоспитализације. на друштвеним мрежама је огроман бој људи исказао згражавање манифестацијом спремности председника Вучића да угрози и живот нечијег детета како би се фотографисао са њим зарад политичког пофита.



Многе је то подсетило на хеликоптер који је превозио бебу из Новог Пазара у болницу у Београду када је ради фотографисања са болесном бебом, у настојању да убере политичке поене а о чему су медији већ јавили као да се већ десило, Вучићев министар Гашић пореметио путању хеликоптера који је услед тога доживео несрећу у којој је погинуло седморо људи.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине