Вести:

понедељак, 25. фебруар 2019.

Милован Бркић: Пут до слободе

понедељак, 25. фебруар 2019. | КМ новине 0

Нигде не постоји једноставан пут до слободе, и многи од нас ће морати проћи више пута кроз долину смрти како би досегли врх наших жеља, тврдио је Нелсон Мандела, легендарни борац против апартхејда.

#Milovan #Brkić #Magazin #Tabloid #Srbija #Beograd #Vučić #Vlast #Proleće #Revolucija #KMnovine
Милован Бркић


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Зима је, а на Балкану је вруће.

У Тирани је демонстрирало пола милиона људи против диктатуре Еди Раме и његове мафије. Пуцало се. Вруће је било прошле суботе и у Подгорици, протествовало се у Београду и у већем броју градова и вароши против режима Александра Вучића и његовог картела.

Човек постаје слободан својом одлуком, отпором и непристајањем, тврдио је Меша Селимовић. Под окупацијом се тешко живи. А Немачка је по трећи пут за сто година поробила овај део света. Довела је на власт педере, лезбејке и криминалце, удружила их у најопаснију мафију у Европи, пљачкајући ресурсе ових несрећних држава.

Прошле недеље Народна скупштина је усвојила и Закона о потврђивању уговора о изручењу оптужених између Србије и САД, који ће имати ретроактивно дејство.

Овај уговор, којим се предвиђа изручење држављана без обзира на националност, важиће ретроактивно у односу на сва кривична дела која су у њему побројана, осим са једним изузетком да ће извршни орган замољене државе имати дискреционо право да одбије изручење за кривично дело извршено пре 1. јануара 2005. године, што значи да САД или Србија, по сопственој процени, могу да одлуче да ли ће тражену особу изручити или неће, чак и ако су испуњени сви законски услови за изручење, које утврђује суд.

А, у извештају америчког ФБИ-а, о криминалним групама на Балкану, описана су и кривична дела великог броја људи из Вучићевог картела - прање новца, издавање лажних пасоша исламистима, трговина наркотицима, белим робљем, оружјем, ретким металима, акцизном робом...

Почео је, дакле, лов на балканску мафију. Дизање народа је знак да нам се слобода осмехује.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



Многи су ми се смејали када сам најављивао чишћење Балкана од мафије. Свака смела идеја у почетку изгледа као лудост, тврдио је Гете.

Време велике наплате је на видику. То својим неделима показује и Злотвор Александар Вучић. Он се плаши великих скупова, плаши се да изађе на видик, да га не смакну. Његова њушка је изобличена, лице је постало рошаво од лекова које узима. Цвили преко своје Велике пропаганде лажи да се спрема његово смакнуће. Али, он не одступа.Тако је лезбејку Ану Брнабић, држављанку Хрватске послао у Орашац, на дан када је Kарађорђе дигао устанак против Турака. Извиждали су је, вређали, али њој то не смета.

Његов брат Андреј се повукао последњих месеци, због болести, која се чува као државна тајна. Добио је прошлог августа канцер на панкреасу. Под хемотерапијом је. Жао ми је због његове бољке.

У Србији не постоји живот, осим целодневног праћења рада Александра Вучића. Он наставља да нас вређа. Kартел је узнемирен, чим падне прва жртва, односно хапшење, чуће се повици - беж'те ноге, посраћу вас.

Ненад Kовач, пријатељ двојице најопаснијих криминалаца у Србији - Александра Вучића и Драгана Ђиласа, са којима је згрнуо милионе долара и евра, чека да га улове. Постоје докази, папири, рачуни. Да ли ће завршити у Гвантанаму?

У Приштини се очекује обрачун фисова, завађених фракција бивше ОВK-а, које лови хашки суд. Тек тамо ће пасти крв. Бојко Борисов се још држи, али су се облаци незадовољства и беса надвили и над његовом страховладом.

Неколико милијарди крваво стечених пара је и у рукама Вучићеве мафије. Шта ће им толики новац?

Kада се промени власт, размишљам да постанем главни истражитељ, који ће са државним тужиоцем да то све покупи, а њима остави да могу до краја живота да не размишљају о њему. Има људи који од свог богатства немају ништа, осим страха да га не изгубе. А раскош богатих удвостручује беду сиромашних, рекао је Дидро.

Верујем да би људи из Вучићевог картела моју молбу са олакшањем прихватили, а тужилац се сложио са нагодбом да се отето врати у буџет. Нисам ја ослободилац. Ослободиоци не постоје. Људи сами себе ослобађају.

Пролећни улов на Балкану биће импресиван.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор:  Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине