Вести:

понедељак, 28. јануар 2019.

Тзв ''косовска полиција'' запленила аутомобил, свиње и камион у власништву Срба

понедељак, 28. јануар 2019. | КМ Новине 1

Такозвана "Косовска полиција" је саопштила да је у селу Шарпељ, у региону Лепосавића, запленила камион и аутомобил у власништву Срба, којима су превозили робу "без одговарајуће документације".

#Vesti #Kosovo #Metohija #Srbija #Svinja #Policija #Hapšenje
Фото: Илустрација



Такозвана "Косовска полиција", оружана формација за приморавање грађана да се повинују вољи косовских сепаратиста, зауставила је камион српских регистарских таблица, који је превозио мандарине без "одговарајуће документације", преноси РТС.

Осумњичени возач и путник, Срби са Косова и Метохије, задржани су у станици такозване "косовске полиције", а камион је заплењен.

После задржавања, осумњичени су пуштени, док је камион послат на "царински" терминал.

У истом месту је задржано и возило Србина са КиМ, са старим регистарским ознакама, којим је превозио две свиње без "одговарајуће документације".

Осумњичени је задржан у станици такозване "косовске полиције", а затим пуштен, док је возило заплењено и послато на царински терминал.

Каква је судбина свиња, које Шиптари углавном не конзумирају, није наведено.

Дан раније такозвана "косовска полиција" запленила је 140 пакетића која су српској деци у Гораждевцу и Осојану, требала да буду уручена на дан Светог Саве. Овакво понашање сепаратистичких служби полако али сигурно прелази у репресију над Србима.

  ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Такозвана ''косовска полиција'' запленила светосавске пакетиће за децу из Гораждевца и Осојана - КМ Новине


Све ово пружа ваљане и чврсте разлоге да квази-институције албанских сепаратиста напусте сви запослени Срби што би довел одо њиховог колапса а нелегитмност би дошла до изражаја. То је најефикаснији начин да се заустави малтретирање и прогон Срба у овом тренутку.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересова

1 коментар:

  1. Лако је Шиптарима, они имају Харадинаја, А кога ми имамо….?
    Неби ме чудило да шипратска војска дође у Београд. Вучић би тада тражио хитан састанак са Могеринијевком. Он би то најстрожије осудио као неправду, али шта се ту може, што би рекао Вук Јеремић "Ми смо мирољубива нација".

    Јадна моја Србија!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине