Вести:

понедељак, 28. јануар 2019.

Такозвана ''косовска полиција'' запленила светосавске пакетиће за децу из Гораждевца и Осојана

понедељак, 28. јануар 2019. | КМ новине 3

Такозвана "Косовска полиција је у јужном делу Косовске Митровице запленила 140 светосавских пакетића намењених основцима у Гораждевцу и Осојану, са образложењем да садрже "нелегалне" производе из централне Србије.

#Vesti #Kosovo #Metohija #Sveti_Sava #Šiptari #Separatisti #Paketići
Фото: илустрација




Део пакетића је пре неколико дана легално унет на Косово и Метохију преко административног прелаза Јариње, а део су направили основци са севера покрајине за своје вршњаке у метохијским енклавама.

Возачу "Колашин превоза", који је пакетиће возио за Гораждевац и Осојане, написана је прекршајна пријава и он је заједно са аутобусом спроведен у Приштину.

Један број пакетића је поцепан и уништен у чину бестијалног иживљавања и самовоље представника сепаратистичких нелегалних власти.


Раније је најављено да заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Жељко Јовић и председник београдске општине Палилула Александар Јовичић, планирају да у оквиру обележавања Дана Светог Саве, обиђу ученике основне школе "Јанко Јовићевић" у Гораждевцу и ученике основне школе "Радош Тошић" у Осојану и том приликом им поделе пакетиће, пренео је РТС.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Шта би се требало коментарисати.Мислим да ту нема решења без употребе оружаних снага.Извршити преузимање контроле на читавој територији КиМ.Не знам јесам ли у праву,али мени ово личи на договор А.Вучића и не знам кога да стање остане такво какво јесте да би он могао да правда издају и продају КиМ.

    ОдговориИзбриши
  2. Ако не одобрите,значи да не смете без одобрења Вучића.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Господине, Ви очигледно немате благе везе које новине читате. Зато полако, не излажите себе руглу.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине