Вести:

среда, 9. јануар 2019.

Зоран Влашковић: Сензационално - у знак захвалности због убиства више хиљада Албанаца, Тачи погласио 2019. НАТО годином

среда, 9. јануар 2019. | КМ новине 1

У знак захвалности због директног убиства НАТО бомбардовањем 1999.г. 315 Албанаца и 526 рањених као и више од 15.000 умрлих Албанаца од рака као последице баченог уранијума на КиМ, Тачи прогласио 2019. годину НАТО на Косову и Метохији!

#Kosovo #Metohija #Zločin #Srbija #NATO #Bombardovanje #Albanci #Ubistvo
Безгранична и сервилна захвалност НАТО пакту


















Пише: Зоран Влашковић



Лудилу и блесавизму Албанаца у Приштини, оних који себе представљају као такозвану власт тзв. Косова, Албанаца без икакве школе Тачија, Весељељија, Харадинаја.... нема краја.

Најновији успон нешколованог такозваног председника тзв. Косова Хашима Тачија да прогласи 2019. годину НАТО-а на Косову, је раван светском лудилу и ударној светској вести за рубрику веровали или не.

Тачи је испољио радовање према НАТО –у, и 20 година од бомбардовања Косова и Метохије, како изгледа највише из разлога што је НАТО бомбама убио директно 315 Албанаца, 526 их је ранио а више од 15.000 Албанаца је у овом периоду умрло од разних малигних болести као последице бачених уранијумских бомби на Косову и Метохији.


 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 📽


''Народ ( Албанци, прим. З.В.) Косова ће заувек бити захвалан чланицама НАТО на подршци,“ закључује Тачи у саопштењу поводом проглашења 2019. за годину НАТО–а на Косову.

Да ли Тачи и Албанци воле НАТО зато што је директно убијао недужне цивиле Албанце, жене, децу и старце и што их и данас убија подмукло, баченим уранијумским бомбама!?

Кад се саберу бројке погинулих Албанаца у НАТО бомбардовању, оних страдалих од заосталих касетних бомби и умрлих од последица бачених уранијумских бомби долази се до цифре од најмање 20.000 страдалих Албанаца за које је директно одговоран НАТО! За убиство својих сународника Тачи данас аплаудира НАТО–у!

Несхватљиво је зашто су данас Албанци, и окупирано Косово, привржени толико Америци и НАТО– у, највећим убицама данашњице, кад се зна да су им управо они нанели највећа зла у последње две деценије! Последице тих зала Албанци и данас смртно осећају на Косову и Метохији! Ако коза лаже, рог не лаже! Ево чињеница:


  • НАТО напад на конвој Албанаца на путу код Ђаковице, 14. априла 1999.г. на западу Косова је резултирао убиством 73 Албанаца и рањавањем 36 цивила Албанаца.
  • Највећи инцидент појединачне „колатералне штете“ се десио 14. маја 1999, када је НАТО авијација бацила 10 бомби на село Кориша, код Призрена, убивши директно 87 цивила Албанаца а више од 40 је рањено.
  • У бомбардовању затвора Дубрава код Истока у Метохији 19. и 21. маја 1999.г. погинуло је више од 40 затвореника Албанаца!

Од бачених, забрањених, НАТО касетних бомби, до сада је на КиМ погинуло више од 115 Албанаца док су 450 њих остали трајни инвалиди, званични су подаци власти у окупираној Приштини. Више од 70 % страдалих и рањених су били млађи од 18 година. Америчким војницима је било забрањено да чисте минска поља на КиМ због велике опасности али можда и њихове жеље да страда што више Албанаца?


 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 📽


На КиМ 113 места је гађано уранијумским бомбама. Од последица бачених уранијумских бомби на КиМ је до сада страдало 15.000 Албанаца услед разних малигних болести. 

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 📽


НАТО је на подручју КиМ изручио више од 2.000 касетних бомби са више од 380.000 распршених делова. Према достављеној мапи – карти КФОР-у 1999. године на КиМ је било више од 1.300 локација са касетним бомбама и 2.600 места са неексплодираним експлозивним направама.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Нажалост Тачи је тешки песимиста. Сугуран да Србима пошиптарењацима нема лека,да се неће освести и признати и себи и свету да су Срби, да неће поново окачити икону своје крсне славе на зид
    Тачи је суров дражи су му мртви него неосвешћени. Тачи слави своју крсну славу, Митровдан. Тачи је усвојена, опасна личност, Србин у тајности по делима и јавно Шиптар злорад

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине